發新話題

【九龍區月賽】: 1月16日 (星期三) 8:00-10:00pm 歌和老街 (完)

【 九龍區月賽】怎少得我 【 九龍半島區】既版主!:o
雖然我球技麻麻:L ,但志在參與,廣結波友:victory:
請預我一份,謝謝!:loveliness:
本帖最近評分記錄
  • hkttf +10 2007-12-28 10:38
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

引用:
原帖由 hkttf 於 28-12-2007 10:38 發表

請問你是什麼區呢 ?
九龍半島 既 九龍城區,thx!!

引用:
原帖由 biside 於 28-12-2007 12:33 發表
雖然我球技麻麻:L ,但志在參與,廣結波友 :loveliness:
請預我一份,謝謝!
奉政府諭
長老,汝侵佔 bd_fan 版權:L ,本應重判即時入肉:hug:  ,但念及汝等相識一場:handshake ,而汝既球品又一向良好:kiss: ...........
然死罪可免,但活罪難饒.:@ !現判汝以後既球局都要先讓 bd_fan 五分:time: , 以此為戒!!!!!:funk:

引用:
原帖由 hkttf 於 29-12-2007 23:52 發表
biside...今天我去了曾大屋撞到一個朋友打ball, 他叫 潘...住沙角的.....他的橫打不錯, 原來師承 Biside....所以你話你唔好波...唔好玩 la
Shatin Team Leader - Poon?!:L

又再次弓起各位友誼比賽滿載而來!:handshake

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 14-1-2008 05:05 發表
四大長老
小 side (Bisdie)
小乒
小過童
小餅 (Old Cake)
今次又由 小 餅........開始:L

柚棗矛廁!:time:

發新話題
最近訪問的版塊