發新話題

【九龍區月賽】: 1月16日 (星期三) 8:00-10:00pm 歌和老街 (完)

Who is Candy?

Did she/he play (with) me before?:L

Yes, you played with her before in Gor Guid. 重打双打添。:lol

We did play together with two ladies last time, do you remember ??

咁多人打, 好似好好玩哦, 可以侵埋我嗎?:loveliness:
本帖最近評分記錄
  • hkttf +10 你做住第一后備先 ! 2007-12-29 01:11

引用:
原帖由 Topgun 於 2007-12-28 15:07 發表
Yes, you played with her before in Gor Guid. 重打双打添。:lol

We did play together with two ladies last time, do you remember ??
o  i   c.
They are very good player.

引用:
原帖由 叮媽小凱誼 於 2007-12-29 01:09 發表
咁多人打, 好似好好玩哦, 可以侵埋我嗎?:loveliness:
有您有我:lol
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 biside 於 28-12-2007 12:33 發表
雖然我球技麻麻:L ,但志在參與,廣結波友 :loveliness:
請預我一份,謝謝!
奉政府諭
長老,汝侵佔 bd_fan 版權:L ,本應重判即時入肉:hug:  ,但念及汝等相識一場:handshake ,而汝既球品又一向良好:kiss: ...........
然死罪可免,但活罪難饒.:@ !現判汝以後既球局都要先讓 bd_fan 五分:time: , 以此為戒!!!!!:funk:
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

甘快full,waiting list la:'(

我又做後備.:lol

引用:
原帖由 bd_fan 於 2007-12-29 09:34 發表

奉政府諭:
長老,汝侵佔 bd_fan 版權:L ,本應重判即時入肉:hug:  ,但念及汝等相識一場:handshake ,而汝既球品又一向良好:kiss: ...........
然死罪可免,但活罪難饒.:@ !現判汝以後既球局都要先讓 bd_fan ...
:L

Please count me in.  (Kowloon City)

引用:
原帖由 hkttf 於 29-12-2007 23:52 發表
biside...今天我去了曾大屋撞到一個朋友打ball, 他叫 潘...住沙角的.....他的橫打不錯, 原來師承 Biside....所以你話你唔好波...唔好玩 la
Shatin Team Leader - Poon?!:L

又再次弓起各位友誼比賽滿載而來!:handshake

請所有已報名的人 PM 電話給 (=^x^=) 我

Mao = (=^x^=) :loveliness:

我已有電話的, 不用 pm

up to you

Martin ....我有机會來不到,如果我來不到,你幫我 Hold this Game
今週日請幫我在乒工廠抽簽好嗎  ?

我應該來不到 (coming Sunday )

引用:
原帖由 Mao 於 28-12-2007 01:56 發表

12/31/2007 前報名九龍區人仕優先
(按上次港島月賽臨時都有人通知不來, 若不能來的人要儘早通知, 嚴禁放飛機 :@ )

若參加者超過12人, 考慮增加至16人.
若參加者超於16人, 九龍區人仕優先

每位 ~ HK$20 (預計)
應該要刪除呢句, 因為荃灣大埔都唔係九龍區

發新話題