發新話題

【九龍區月賽】: 1月16日 (星期三) 8:00-10:00pm 歌和老街 (完)

你想汁左佢 ? :lol

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-17 11:20 發表
又亂講野......:@ :@

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 17-1-2008 11:20 發表
講野好不雅

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-1-17 12:29 發表

講野好不雅
你都唔好得多, 因為係你講先 ! :@

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-1-16 17:15 發表
單 win. 8號 Jackho 813:victory:
買 win 跑 place:lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2008-1-16 17:10 發表
1.biside  
2.Jackho 813
3.old cake

我中兩條 place :victory: :lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-17 10:39 發表
閃電文, 我打丁組的教練 :loveliness:
閃電文兄,好波!!:lol

引用:
原帖由 小過童 於 2008-1-17 13:34 發表

買 win 跑 place:lol
如果唔係突然殺出個程咬金..Jack sure win......:lol

引用:
原帖由 小過童 於 2008-1-17 13:36 發表

我中兩條 place :victory: :lol
童兄, 好波, 下次我要KO番你.
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 jackho813 於 2008-1-17 14:51 發表

閃電文兄,好波!!:lol
JACK哥, 我已用寫輪眼COPY左你打長膠既打法.

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-1-17 15:23 發表

JACK哥, 我已用寫輪眼COPY左你打長膠既打法.
咁勁....不過我 d 長膠大法是真傳自 Jack Ho

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-17 15:19 發表

如果唔係突然殺出個程咬金..Jack sure win......:lol  
之唔係..我買(估)重jackho 單 win呀嘛, place 都唔使..
點知...唉...:'(

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-1-17 15:55 發表

之唔係..我買(估)重jackho 單 win呀嘛, place 都唔使..
點知...唉...:'(
不過都唔係差好多....打到第 5 局先分勝負......:loveliness:

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-17 15:43 發表

咁勁....不過我 d 長膠大法是真傳自 Jack Ho
貓哥, 你同jack哥都傳受左一句比我 "加力推"

但最后打友兒菜.. old cake 又 win 了文哥....所以打波的事, 其實差不多

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-17 16:59 發表
但最后打友兒菜.. old cake 又 win 了文哥....所以打波的事, 其實差不多
你都好似有嬴阿文喎......:lol

文哥無認真 同我打, 仲有他由 7:00 打到10:00pm.....
而我有充足体力 ....

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-17 15:19 發表

Thank You !! :victory: :loveliness:
本帖最近評分記錄

其實 jack jack 都是輸 deduce.....最精彩莫過於 jack 輸 old-cake 2:0
后上連追三局 , 反 win 3:2

Glad to play with you yesterday , 明天 :loveliness:

發新話題
最近訪問的版塊