發新話題

【乒工廠】多謝廠長,輝哥,芝華士等廠友今天的支持

引用:
原帖由 廠長 於 2010-1-31 23:30 發表
早起身係值得....因為我睇到你地打出拼勁,亦感覺大家好有團隊氣氛
哈哈..我draw到無力,有無限拚勁的..不過我也感受到大家好有士氣和團體精神
我跟芝華士都因為這次比賽更好稔熟,我也很喜歡浩揚...我對浩揚今天既表現感到很驕傲,年紀少少毫無懼色
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

I think he should choose 鞭 c 3日..

引用:
原帖由 44_66 於 2010-2-1 00:22 發表

自己 鞭 c 3日啦 , 吾係就揀小閒 催命香 .... 你自己揀啦
係咪又係鞭中文c呀!!~我死都唔要小閒催命香...
有無得揀論壇美人的催命香ga?

中文c doe OK wor....I am next after you then....

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2010-1-31 23:41 發表

其實占士再早少少來,等佢指導你,你可能入8強都未定
比賽畢竟係要靠自己拚的,攻球既線路和力量畢竟跟愀說的一樣未太調節得太理想
有幸得到你和占士既指導,係人都覺得好榮幸和開心~

引用:
原帖由 james007 於 2010-2-1 00:26 發表
中文c doe OK wor....I am next after you then....
唔好,.james你係我敬重的前輩,我讓你先享用~

引用:
原帖由 44_66 於 2010-2-1 00:26 發表

冇錯 .. 呢期論壇美人的催命香  = 小閒一   
小閒美人.....之吻...
係咪果套電視劇....."惡作劇之吻"

引用:
原帖由 天樂 於 2010-2-1 00:33 發表

唔好,.james你係我敬重的前輩,我讓你先享用~
Let me ask ask Chinese C sin....

引用:
原帖由 Topgun 於 2010-1-31 23:59 發表
天樂,下次要打更好成績啊。
各位廠友,我們大家在不同時間、地域努力吧。
Gun哥..好感動呀;估唔到你會出現smile
多謝越洋支持鼓勵,我下次一定會打得 更好成績~~
我都要係恭賀你係美國比賽贏左半年唔使錢打波同教練既機會!!~

天樂兄, 你的成績已經好勁的了, 希望你下次好似嘉倫, 46那樣, 過關斬將, 一直殺到攞牌為止!!! 繼續努力呀!

引用:
原帖由 天樂 於 2010-2-1 00:39 發表

Gun哥..好感動呀;估唔到你會出現smile
多謝越洋支持鼓勵,我下次一定會打得 更好成績~~
我都要係恭賀你係美國比賽贏左半年唔使錢打波同教練既機會!!~
Wow, how did Gun哥 do that?  我係美國比賽 so many years but never 贏 gor 半年唔使錢打波同教練既機會 wor.....Gun哥 very very Lei Hoi ar....

引用:
原帖由 songyip 於 2010-2-1 00:43 發表
天樂兄, 你的成績已經好勁的了, 希望你下次好似嘉倫, 46那樣, 過關斬將, 一直殺到攞牌為止!!! 繼續努力呀!
多謝SONG兄,上次月賽再同你過招好開心呀!
我會繼續以佢地為目標,殺殺殺..

引用:
原帖由 44_66 於 2010-2-1 00:50 發表

打波 吾洗殺人... 吾該
我跟人學GA..
不過我不嬲打波都好斯文..

引用:
原帖由 44_66 於 2010-2-1 00:56 發表

哈哈哈 .. 吾打波都出左名 run 油 , 下次可以夾下傷打
十萬個期待..我地兩個可以完全發揮用油情蜜語既雙打戰術淋漓盡致~!!

發新話題