24 12
發新話題

2010 人氣乒超乙組屈机組合 (4475)

2010 人氣乒超乙組屈机組合 (4475)

球員名單排名乒總積分性別組別
乒匯 A1蔡麗妍21728F
乒匯 A2陳倩欣27644F
乒匯 A3李偉麒80552M
乒匯 A4黃嘉浩97514M
乒匯 A5謝仲軒137402M
乒匯 A6鄧凱仁152377M
乒匯 A7嚴文焯187318M
乒匯 A8許志剛191313M
乒匯 A9林偉信212287M
乒匯 A10方狄祺223275M
乒匯 A11劉佰豪75165M
乒匯 A12
乒匯 A13
乒匯 A14
乒匯 A15
乒匯 A16
乒匯 A17
乒匯 A18
乒匯 A19
乒匯 A20
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 44_66 於 2010-1-28 12:02 發表
個丁組好凸出
係秘密武器來的

引用:
原帖由 44_66 於 2010-1-28 12:06 發表

早知 我做 避襪冇氣 啦
你老闆唔放人

好彩你知論壇黑暗
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-1-28 12:10 發表
好彩你知論壇黑暗
我好怕黑的

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2010-1-28 12:13 發表

洗橫手
我好直的..唔識打橫黎

好彩係A唔係B啫!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2010-1-28 12:54 發表
好彩係A唔係B
你個隊快d升上黎打啦!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 borkee 於 2010-1-28 12:54 發表
好彩係A唔係B啫!
B仲屈機
主板 : 狂飆皓3直板
正手 : 狂飆3 2.15mm
反手 : yasaka hexer 2.1mm

副板 : 狂飆皓656直板
正手 : 狂飆3 2.15mm
反手 : xiom vega pro 2.1mm

球員名單        排名        乒總積分        性別        組別
乒匯 B        1        雷樂兒        52        463        F        甲
乒匯 B        2        黃廸雯        80        360        F        乙
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-1-28 14:22 發表
球員名單        排名        乒總積分        性別        組別
乒匯 B        1        雷樂兒        52        463        F        甲
乒匯 B        2        黃廸雯        80        360        F        乙
junelui佢都未必打啦

引用:
原帖由 日本叔叔 於 2010-1-28 14:07 發表

B仲屈機
咁我點算

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-1-28 13:53 發表

你個隊快d升上黎打啦!!
冇計!實力有限!
唔降班都偷笑喇! 仲想升班!
今年我都會改變上季策略!

引用:
原帖由 borkee 於 2010-1-28 14:34 發表

冇計!實力有限!
唔降班都偷笑喇! 仲想升班!
今年我都會改變上季策略!
等我得閒邊擦下你

引用:
原帖由 小閒 於 2010-1-28 14:42 發表

等我得閒邊擦下你
咁就多謝先!順道邊擦埋至高同家麟呀!

24 12
發新話題