發新話題

【分享】楊屋道體育館球局~ 無汗出

【分享】楊屋道體育館球局~ 無汗出

話說 :
今日係我大鄉里出城,第一次出黎打球局,起初有D驚驚地((成幾拾歲人啦! 仲驚))
完本諗住可以出身汗~_~點知無得出@_@
因為
D師兄師父好勁,而我又比較屎,接發球唔係全疊打就係落網,打多兩板又輸左,
所以
無汗,個肚仲係好肥>.<~~
打都十點幾要返屋企揍仔仔,所以走先.
呢次係一個開心愉快既球局 ^_^

特此明謝,今日同我打過的師兄師父 =3=

今日我認得的有:
大吉,3070,
---------------------
同我打過又唔記得問你地名,你地可唔可以填返呀??

日直年青人
黑紅色短袖套裝
好爆的消防員 (成哥)
又係好勁,仲幫我試板既師父
強勁四眼留鬍子

達兄,我地球局志在嘻嘻哈哈架咋,多d黎玩啦。

我好似冇同你打 下次. .有機會
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

高高瘦瘦, 至高境界也
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

日直年青人............網名:雪櫻花
好爆的消防員.............網名:3070
強勁四眼留鬍子............網名:KEITH2828
黑紅色短袖套裝.............吾知邊位
又係好勁.仲幫我試板............火人

引用:
原帖由 3070 於 2010-1-28 02:28 發表
達兄,我地球局志在嘻嘻哈哈架咋,多d黎玩啦。
嘻哈球局D時間過得特別,下次再黎玩過.
呵呵呵~~~

引用:
原帖由 大吉 於 2010-1-28 06:56 發表
我好似冇同你打 下次. .有機會
係呀!下次打過

引用:
原帖由 至高境界 於 2010-1-28 11:16 發表
高高瘦瘦, 至高境界也
高高瘦瘦☉_☉,我都想
不過減個肚先,
唔駛比個仔話我個肚圓look look好好玩﹋▲﹋

引用:
原帖由 小閒 於 2010-1-28 11:26 發表
日直年青人............網名:雪櫻花
好爆的消防員.............網名:3070
強勁四眼留鬍子............網名:KEITH2828
黑紅色短袖套裝.............吾知邊位
又係好勁.仲幫我試板............火人
黑紅色短袖套裝.............吾知邊位,
因為無乜特偵,所以唔知點講

黑紅色短袖套裝---應該係'繽紛'
另外我要澄清我係'好易打爆波o既假消防員'

引用:
原帖由 至高境界 於 2010-1-28 11:16 發表
高高瘦瘦, 至高境界也
呢期型爆,至佳做型獎得主!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2010-1-28 16:48 發表

呢期型爆,至佳做型獎得主!   
支持

發新話題