62 1234
發新話題

誠徵勇士 ~ 週五球局比人掃場

誠徵勇士 ~ 週五球局比人掃場

上週五我地個球局比一位俊朗年青日直好手掃場,
無論是丁組殿軍, HKTTF 全年月賽總冠軍, 及連續三年青少年非註冊組都死於佢手上

我地要快 d 找勇士, 報仇
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

邊位?

咁犀利?
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 44_66 於 2010-1-25 17:18 發表
果條友都吾係流野黎喎
我可否一齊被掃?
可以攬住同46一齊死....真係認真夠轟烈

邊個黎

引用:
原帖由 44_66 於 2010-1-25 17:27 發表

如果要屎 , 吾想攬 周瘦拿 多 d 喎
我冇你咁大貪

引用:
原帖由 44_66 於 2010-1-25 17:20 發表

吾已經 call 左乒超神射手搵日上黎 焯許
貓Mao 吹雞..呢條友再上去一定無剩啦.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-1-25 17:28 發表

貓Mao 吹雞..呢條友再上去一定無剩啦.
呢條友 = 乒乓人 lor....

引用:
原帖由 44_66 於 2010-1-25 17:29 發表

我吾信
我信!!!!  
呢條友平日好少打波.....一係唔打, 一打就~~~~
不過呢條友好膽小.  我估佢知道46搵左乒蕉神射手去招呼佢..佢一定藤雞..哈哈.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 james007 於 2010-1-25 17:34 發表

呢條友 = 乒乓人 lor....
   失禮.  俾人擺上台添.

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-1-25 17:37 發表

失禮.  俾人擺上台添.
擺 you 上 God's 台...

引用:
原帖由 james007 於 2010-1-25 17:38 發表

擺 you 上 God's 台...
好呀 ..咁就名正言順可以 觀戰 啦.
唔使打..哈哈.

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-1-25 17:40 發表

好呀 ..咁就名正言順可以 觀戰 啦.
唔使打..哈哈.
I will Fook Chek you this Friday....

乜水呀............... 掃低44_66.007.聰聰.......大胆 下星期拖馬上嚟

引用:
原帖由 小閒 於 2010-1-25 17:44 發表
乜水呀...............掃低44_66.007.聰聰.......大胆 下星期拖馬上嚟
You will die too.....

引用:
原帖由 james007 於 2010-1-25 17:44 發表

I will Fook Chek you this Friday....
好大殺氣呀...  HKTFF 球局好恐怖呀....
(I will be back~~~~!!)

62 1234
發新話題