60 123
發新話題

女丙賽事

你放心啦,
我話我唔打o者,
我都可以到場支持你地架嘛!!

o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-1-27 14:07 發表
你放心啦,
我話我唔打o者,
依個簡直係乒壇2010年最令人震驚既消息...今晚毛記馮堅成可能會報導..
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-1-27 14:07 發表
你放心啦,
我話我唔打o者,
輸一兩場波就話退出 你點對得住你D師父同朋友們呀 仲有自己練得甘辛苦....你又你吾識打波(滴滴仔)開始到現在間吾中都囉到D區賽獎仔 ....你的進步事有目貢到的....所以你千奇吾好放氣....繼續打波....

引用:
原帖由 小閒 於 2010-1-27 14:38 發表

輸一兩場波就話退出 你點對得住你D師父同朋友們呀 仲有自己練得甘辛苦....你又你吾識打波(滴滴仔)開始到現在間吾中都囉到D區賽獎仔 ....你的進 ...
十卜十卜十卜十卜十卜十卜

tigerone is the strongest

引用:
原帖由 天樂 於 2010-1-27 14:20 發表

依個簡直係乒壇2010年最令人震驚既消息...今晚毛記馮堅成可能會報導..
有無咁誇呀你??

引用:
原帖由 小閒 於 2010-1-27 14:38 發表

輸一兩場波就話退出 你點對得住你D師父同朋友們呀 仲有自己練得甘辛苦....你又你吾識打波(滴滴仔)開始到現在間吾中都囉到D區賽獎仔 ....你的進 ...
當你身邊個個人都進步得咁快,
但自己打黎打去都係咁屎,
真係好灰呀!!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-1-27 17:30 發表

真係好灰呀!!!
我救承日比人(取笑)話我屎波 有無腰骨....錦点呀.........最重要係你自己覺得開心未得囉....蠢人
只於你身邊的人進步.....可能付出仲多呢

引用:
原帖由 小閒 於 2010-1-27 17:43 發表

我救承日比人(取笑)話我屎波 有無腰骨....錦点呀.........最重要係你自己覺得開心未得囉....蠢人
邊個話你屎波咁大膽呀??

野田妹妹身邊有咁多不同的高手, 你有邊一樣不足之處, 都有人會教導你的, 唔好放棄, 加油

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-1-27 17:30 發表

真係好灰呀!!!
我夠睇住dicky由幾年前既唔識打波,到依家飆到去我追唔到既境界.....
人比人,比死人....最緊要自己玩得過癮呢

引用:
原帖由 小閒 於 2010-1-27 17:43 發表

好開見到野田同小閒...由互相開片, 到互相鼓勵, 可能池d仲會互相欣賞...繼而...............................................................................................................再亙相開片
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-1-28 11:18 發表

好開見到野田同小閒...由互相開片, 到互相鼓勵, 可能池d仲會互相欣賞...繼而...............................................................................................................再亙相開片 ;ti ...
玩野呀

太陽大俠....饒命
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-1-28 11:28 發表
太陽大俠....饒命
我地好斯文的

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-1-28 11:18 發表

好開見到野田同小閒...由互相開片, 到互相鼓勵, 可能池d仲會互相欣賞...繼而...............................................................................................................再亙相開片 ;ti ...
先開你隻衰貓先

引用:

我都有預感會係咁,
一個惡性循環!

引用:
原帖由 james007 於 2010-1-25 13:18 發表

Because 007 was only 丁組 level...
007冇講錯!

Because 007 was only 丁組 level, now he is 乙頭 level.
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-1-28 14:33 發表

007冇講錯!

Because 007 was only 丁組冠軍 level, now he is 乙頭 level.
不過佢講漏
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

60 123
發新話題