發新話題

【先進月賽】2月2日 (二) 8:00-11:00pm 大圍匯智球館

引用:
原帖由 竹兄台 於 2010-1-26 04:56 發表
先感謝主持人給小弟機會參加貴會球賽 . 貴會高手眾多, 小弟第一次參加貴會賽事, 想定必死無疑. 在此希望各高手們高抬貴手, 放小弟一條生路, 指教一下, 炒少幾分, 免得小弟洋相盡出啊!!!
歡迎屎波高........

我擔心竹兄頂頭
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

竹兄台 = 一x竹 ?  is he ?

yes, u r right
香港乒乓網

可能是乒壇最高的球手
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-1-26 09:39 發表
我擔心竹兄頂頭
應該頂吾個我嘅.....

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2010-1-26 09:47 發表
應該係......屎波高

引用:
原帖由 小閒 於 2010-1-26 09:52 發表

應該係......屎波高
好似係

嘩~~乒壇真細.....我咁少上線及出來打球, 都被人家起底 . 都係快閃回家 好D

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2010-1-26 09:47 發表
小風兄你好, 正是在下. 到時記得手下留情啊

引用:
原帖由 竹兄台 於 2010-1-26 13:56 發表
嘩~~乒壇真細.....我咁少上線及出來打球, 都被人家起底 . 都係快閃回家 好D
邊有人凌晨 四点鐘都未睡眠...只有您依条錦嘅傻佬先會甘做.......一看就知係你啦....死蠢

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-1-26 09:49 發表
可能是乒壇最高的球手
乒壇最高的球手, 應該係皇x球會的卓正兄. 他比我還要高一點

Why he don't sleep
香港乒乓網

[quote]原帖由 小閒 於 2010-1-26 14:02 發表 [url=http://www.hkttf.com/redirect.php?goto=findpost&pid=375167&ptid=23516]

引用:
原帖由 竹兄台 於 2010-1-26 04:56 發表
先感謝主持人給小弟機會參加貴會球賽 . 貴會高手眾多, 小弟第一次參加貴會賽事, 想定必死無疑. 在此希望各高手們高抬貴手, 放小弟一條生路, 指教一下, 炒少幾分, 免得小弟洋相盡出啊!!!
正句...... 仲有我哋吾係貴會....只係論壇.....你可以取時參加我哋攪嘅比賽同球局 歡迎您

回復 51# 的帖子

小閒不愧為小閒, 咁清楚我的怪生活習慣, 聰明聰明. 我就賞你今日凌晨4點, 打電話叫醒你起床尿尿啦

引用:
原帖由 竹兄台 於 2010-1-26 14:34 發表
小閒不愧為小閒, 咁清楚我的怪生活習慣, 聰明聰明. 我就賞你今日凌晨4點, 打電話叫醒你起床尿尿啦
甘小第為有捨命陪君子.......哈哈哈!!! 互打電話呵夜尿

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-1-26 14:05 發表
Why he don't sleep
It's because I usually need to do my job after mid-night. So, many time I am not sleep until the morning. (I sleep at the morning time, sometimes even not sleep for 3-4 days, but sometimes may be sleep for 3-4 days)

小閒哥哥, 你竟然用槍射我 , 我死得好橙呀

發新話題