發新話題

【先進月賽】2月2日 (二) 8:00-11:00pm 大圍匯智球館

full full full
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-1-25 02:18 發表
什麼叫非註冊乙組 ?
貓,我唔係參加GA~我REPLY RAINBOW 係乙組口水平的非註冊
PLS Delete my name~^^
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

I  want to join , thanks (我丙組)

回復 24# 的帖子

44 66兄, 我丙組, 請大家多多指教^^
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 44_66 於 2010-1-25 17:31 發表

硬野
硬得個您

好多高手

沒有多少吧.....你都未出現
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-1-25 19:19 發表
沒有多少吧.....你都未出現
貓哥.....我好屎...乜组都冇

1)4466 (丙)<---高手
2)mao (丙)
3)rainbow (非)高手中高手
4)phantasy (乙)高手
5)竹兄台 (丙)
6)Goku (丙)
7)左忠直 (丁)
8)kwai9999 (女丙)
9)connie (女丙)
10)jasonkyy (丁)
11)小閒 (丙)<---高手
12)bing (丁)
13)james007 (乙)<----高手
14)乒乓小風 (非)
15)songyip (丁)
16)james (丙)

引用:
原帖由 kitkit003 於 2010-1-25 19:17 發表
好多高手
好添口......吾似您嘅性格.....大哥(kitkit003)

引用:
原帖由 小閒 於 2010-1-25 19:38 發表

好添口......吾似您嘅性格.....大哥(kitkit003)
彼此.......彼此.......大哥大

你丙組咁利害......我呢D乜组都冇既卒仔

引用:
原帖由 kitkit003 於 2010-1-25 19:46 發表
你丙組咁利害......我呢D乜组都冇既卒仔
  您条衰公吾注冊姐......你注冊甲組都有您份啦...... 最近你近訪點呀????大哥

死仔...爆向口...
i working la.talk u to night.see u

引用:
原帖由 kitkit003 於 2010-1-25 20:02 發表
死仔...爆向口...
i working la.talk u to night.see u
快得濟..打左你個花朵出來添....sorry....好掛住你...大哥

引用:
原帖由 小閒 於 2010-1-25 20:09 發表

快得濟..打左你個花朵出來添....sorry....好掛住你...大哥
i miss u too.....

先感謝主持人給小弟機會參加貴會球賽 . 貴會高手眾多, 小弟第一次參加貴會賽事, 想定必死無疑. 在此希望各高手們高抬貴手, 放小弟一條生路, 指教一下, 炒少幾分, 免得小弟洋相盡出啊!!!

你都丙組 wor....點會屎波
香港乒乓網

發新話題