發新話題

【新手月賽】1月26日 (二) 8:00-11:00pm 大圍匯智球館

阿文 參加 thx
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

引用:
原帖由 44_66 於 2010-1-20 12:24 發表
  讓 2 分
4466.....讓 我2 分.........yeah......

fulll full full
各位請準時出席, 若唔到請於 48小時前通知
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

丁組月賽】1月26日 (二) 8:00-11:00pm 大圍匯智球館
貓哥1月26日 (果晚要OT來吾到)sorry^^

ok
香港乒乓網

I JOIN, Thanks

I Join, Thanks

我布左名 點解會冇名架...
RAY

Rainbow and 竹兄台
sorry full
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-1-24 23:03 發表
Rainbow and 竹兄台
sorry full
貓哥, 唔駛說Sorry, 太客氣喇 . 今次係我太遲報名, 完全都唔係你錯呢!!! 我下次再報名吧, 謝謝你安排.

引用:
原帖由 44_66 於 2010-1-25 09:50 發表
請各位勇士 明日早 10 分鐘前報到 , 如要退出 請今日中午前提出 , 放飛機者 一律 ban ip 兼要追討繳費
hi ! 44_66 ,

小風今晚可能遲些少到 , 20:15左右到 , 請代抽籤!

ok, 今晚由 4466 負責
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-1-26 09:39 發表
ok, 今晚由 4466 負責
唔該哂!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2010-1-26 09:48 發表

唔該哂!
borkee今晚唔好又放水

引用:
原帖由 小閒 於 2010-1-26 09:56 發表

borkee今晚唔好又放水
吓!唔比我去廁所,我會瀨架喎!

引用:
原帖由 borkee 於 2010-1-26 10:14 發表

吓!唔比我去廁所,我會瀨架喎!
送個尿壺比你..

引用:
原帖由 小閒 於 2010-1-26 10:17 發表

送個尿壺比你..
唔好比我老婆睇到添呀!

我今日都應該可以過來.........湊下熱鬧...

發新話題