29 12
發新話題

祝波記早日康復

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動

祝波記早日康復

唔好惹到Brian 仔呀

究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

早日康樂????

關brain 咩事

係早日康復
Brian 係佢仔仔呀!!
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 至高境界 於 2010-1-19 19:24 發表
唔好惹到Brian 仔呀
???
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

回復 4# 的帖子

係喎 佢有講過 唔記得左

祝波記早日康樂

多謝咁多位!食藥食到個人溫溫地,反應十分遲鈍!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

波記保重呀!!

揾日再領教你的邪膠神功。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

波記早日康復!

GET WELL SOON
pray for you~
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

星期日仲好好地, 一定係邪氣入侵, 波記以後都係唔好打邪膠啦

回復 6# 的帖子

祝波記早日康復!

波記,
一定是修煉邪功走火入魔.
小心身體

波記, 無事呀嘛, 快d好番同我打波

你是否患了感冒呀?! 天氣忽泠忽熱, 要小心身體喎!

祝早日遠離病魔!

多謝大家呀!我已返緊工!但仍然係魂不附體!

正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

祝早日康復

祝早日康復..............

29 12
發新話題