發新話題

【KO 007 球局】1月29日 (星期五) 7:00-11:00pm 博一球館

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-1-26 12:07 發表
我會到7:30前.
如果要抽籤, 我唔想抽到同"論壇黑幕 Mao"一組喎.  
那麼我唯有安排你同我一組 la
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Forum really is very BLACK...

A 組名單已公布............好黑.............
香港乒乓網

Sorry! 原來29號星期五要打分組比賽!我30號星期六要打學界比賽唔可以打得錦激烈!Sorry! 我要退出1月29日的比賽.........................

我可於7.30 前到,但9.45有要事先走,不知可否参加?

I finally can come this week...

本身不是KO 007球局來嗎? 哈哈, 現在變左比賽?初初仲諗住黎打下波TIM, 因為第二日要打丙組呢....

我和華仔都join !

join!

join

引用:
原帖由 Goku 於 2010-1-27 01:03 發表
本身不是KO 007球局來嗎? 哈哈, 現在變左比賽?初初仲諗住黎打下波TIM, 因為第二日要打丙組呢....
ok u come la, also ball game, just use competition method to play it
香港乒乓網

all member can join it, no extra charge.
香港乒乓網

1) 譚校長
2) penny
3) old cake
4) jonjon
5) 小乒
6) 小張
7) mfp
8) 華仔
9) pycmak
10) hcgppy
11) alank
12) alan123
13) bd_fan
14) 3070
15) 2468
16) mos-leung
17) pingpong
18) peterpanfd
19) pl
20) cceefung
21) hclai
----------------------------------------

22) 乒乓小風 (下次付)
23) 小閒 (已付)
24) 007 (下次付)

all captioned guys can join it, and we have 3 guest

1. goku
2. ping pong man
3. small horse
香港乒乓網

小風已付了 , pls correct it !

明天不能來,請delete my name,thx!

明天不能來

我明天也來不了...有機會再挑戰007

今早有病看醫生
今晚我想來不了

回復 21# 的帖子

Sorry,有事不能來.

唔係會員,黎玩收幾錢,著牛仔褲打唔打得?

發新話題