61 1234
發新話題

【KO 007 球局】1月29日 (星期五) 7:00-11:00pm 博一球館

【KO 007 球局】1月29日 (星期五) 7:00-11:00pm 博一球館

任何人如果在一月29日當晚 可以以 2:0 KO james007, 可獲汽水一罐
氣水由 貓仔出錢,  

有意 KO 007 的月費會員請報名, 我會安排一張枱比你地輪佢   (非月費會員只限三名參加)

1) GOKU
2) 小馬
3)
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

KO 007 的奬勵

1) 有汽有水 "汽水" 一瓶
2) 加分 100
3) 下月優先參加星期五大循環球局
香港乒乓網

mission impossible

你可以先叫佢入厠所............................
香港乒乓網

What The XXXX ????    I will make sure everyone KO me so Mao will go broke buying everyone 汽水............

無問題, 你輸得起, 我豪得起.
不過我會將片段放上 網大字標題勇士的名稱, 為民除害
香港乒乓網

當你由 7:00 打到 10:45pm 時, 我會 till 戰你 9 局5 勝
香港乒乓網

I will arrive at 8:30pm.....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-1-19 18:33 發表
當你由 7:00 打到 10:45pm 時, 我會 till 戰你 9 局5 勝
9局5勝不如大分都打埋11分

最衰我個晚係元朗..

29號我都好想來挑戰james007哥哥   無奈我30號要打學界啦! james007哥哥加油呀!

幾局幾勝 ? 如果係一局 , 我都有D機 , 因為對上兩次同007打 , 都係WIN第一局
之後輸返

SORRY , 冇詳細睇 , 要2:0 呀 !  NO WAY !!

要win 007 2:0, 除非佢放 " 汽" 水啦

引用:
原帖由 james007 於 2010-1-19 18:48 發表
I will arrive at 8:30pm.....
WoW,贏brother都唔係一件易事,更何況是2-0

MAY I JOIN?

引用:
原帖由 聰聰 於 2010-1-20 17:04 發表
29號我都好想來挑戰james007哥哥   無奈我30號要打學界啦! james007哥哥加油呀!
Tonight 聰聰 beat me 2:0 already....

題目係1月29日 !!

61 1234
發新話題