24 12
發新話題

【乒工廠】本週六到james007出場喇~!!!

【乒工廠】本週六到james007出場喇~!!!

大家留意我地ace james會係星期六3:30pm 出戰乙組賽事,

外candy同廸雯亦係晚上7時左右出乙組女子賽事,而melody係星期日12:45pm打女單,佢

地幾個第一場都係硬杖,希望各廠友有時間就去支持下啦!! 我果日都會在場全力打氣!

c gung + oil
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

007師父加油呀!~@~!@~~
仲有Candy!,迪雯,胡胡 MELODY

加油呀咁多位~

我可去捧007既第一場

週六我也要出戰了  XD

各位加油

JAMES ,我係人一個丫
加油啦 ,刁時未輸過=P

支持007, 007加油!

JAMES加油啦
wai

Thank you very much, I will add oil ga la....

James加油, 星期6見呀

引用:
原帖由 家姐 於 2010-1-18 23:12 發表
James加油, 星期6見呀
You will come watch me too...I am so happy now...

引用:
原帖由 james007 於 2010-1-18 23:21 發表

You will come watch me too...I am so happy now...
嗯, 放到工就來歌街捧場, 記住加油等埋我呀

引用:
原帖由 44_66 於 2010-1-18 19:03 發表
一定要捧師傅場
You come to be my coach....OK?

引用:
原帖由 牙龜 於 2010-1-18 18:56 發表
加油呀咁多位~

我可去捧007既第一場
Thank you 龜龜...see you there!

引用:
原帖由 家姐 於 2010-1-18 23:36 發表

嗯, 放到工就來歌街捧場, 記住加油等埋我呀
I will try my best la...

你地個個都要加油呀!
全力支持你地呀!!
o( ^ (00) ^ )o

嘩, 星期六好多人打喎, 等我都黎睇先, 不過未必會咁早到
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

24 12
發新話題