35 12
發新話題

【HKTTF 球局】1月22日 (星期五) 7:00-11:00pm 博一球館

引用:
原帖由 聰聰 於 2010-1-22 16:09 發表

小閒哥哥點解今晚你來不到打波.........呢 我有野想請教你指點我呀!!!!!!
我今晚要幫老友練波......是不是對貓王之戰呀..... 大把時間啦..聰聰如有問題請pm我 聰聰你要加油...我啟好你

引用:
原帖由 jonjon 於 2010-1-20 00:42 發表
Bro. Mao, we shall come with one more friend this Friday by 8:00pm.  OK or not?
OK, Please ask for me (james007) to pay the fees ($40 per person), thanks!

引用:
原帖由 小閒 於 2010-1-22 16:26 發表

我今晚要幫老友練波......是不是對貓王之戰呀..... 大把時間啦..聰聰如有問題請pm我 聰聰你要加油...我啟好你
係呀! 好多謝你! 我聰聰到時會全力以赴! 我個魔鬼教練都會到場教我

引用:
原帖由 聰聰 於 2010-1-22 18:12 發表

係呀! 好多謝你! 我聰聰到時會全力以赴! 我個魔鬼教練都會到場教我
我應該到時會來捧你場.....你要加油

引用:
原帖由 44_66 於 2010-1-22 17:21 發表

師傅.... 我一陣到
Welcome back 46....

引用:
原帖由 聰聰 於 2010-1-22 18:12 發表

聰聰幾時打呀?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2010-1-23 01:43 發表

聰聰幾時打呀?
係1月31日早上10:00am!(歌街)

昨晚有幸打了一次..好玩.
已經幾個月無 "郁動" 喇...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 44_66 於 2010-1-23 12:03 發表

嘩 , 係咁2 郁動下已經咁堅 , 再郁動多 d 味要比師亨汝炒旦
嘻..因為餓波有火遮..而且你擺明讓我啦!!!
下次再打...肯定榭晒..哈哈.
(昨晚實情我輸多贏小喎..)
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-1-23 09:34 發表
昨晚有幸打了一次..好玩.
已經幾個月無 "郁動" 喇...
好開心十六年後可以再次同你切磋! Ching 多謝賜教!

引用:
原帖由 檜之友 於 2010-1-25 12:27 發表

冇見咁耐......有新發球.....食到我飽囇......返屋企唔洗食飯.....
嘻...無見咁耐..點都要有d新野醒你的..
食一次, 下次應該唔食的.

引用:
原帖由 Penny 於 2010-1-25 13:16 發表

好開心十六年後可以再次同你切磋! Ching 多謝賜教!
哈..估唔到一見面就被你認出.  
我通常都無乜留意我, 一向無乜人識我的.嘻..
令我都諗番起好多以前打波的事.

35 12
發新話題