27 12
發新話題

2010 春【馬拉松兒童讓分賽 1/4】1月24日 (星期日) 2:00-6:00pm 華星體育中心

2010 春【馬拉松兒童讓分賽 1/4】1月24日 (星期日) 2:00-6:00pm 華星體育中心

1)張振賢 (8 years)
2)潘卓朗 (11 years)
3)鄺宏恩 (8 years)
4)姚建安 (12 years)
5)梓峰 (7 years)
6)施穎言 (9 years)
7)施穎亨 (5 years)
8)傅恩濤 (10 years)

(是次比賽參加者其中一位可獲得變型金剛一個, 得奬者由輸波最多的小朋友奪得) 奬品由 Yatwai Sponser

* 請註明年齡, 性別, 中文全名及PM我留電話
* 比賽當天才支付報名費
* 若報了名未能按時出席, 請於比賽時 72小時通知
* 若沒有通知而又缺席者將列入黑名單
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

日期 :Jan - Feb, 2010 (星期日)
時間 :2:00pm - 6:00pm
地點 :華星乒乓球訓練中心
費用 :
HK$50
賽制 :
約八名小朋友一組, 單偱環 3 局 2 勝 11分
每次首兩名球員可進入決賽週
每名球員參加次數不限, 可重複參加初賽 (若重複參賽而又獲得首兩名, 決賽名額將由第三補上)
決賽安排, 稍后公佈
奬項 :冠亞季殿設奬盃或獎牌 (只限決賽)
5 - 8名可得優異奬牌一個 (只限決賽)
最佳球員獎 (嬴波總場數最多的球員) ~ 奬盃一個
最佳體育精神奬 (輸波總場數最多的球員) ~ 奬牌一個
比賽規則 :必須為12歲或以下香港居民
讓分規則 :一歲讓一分, 12歲 vs 6歲需讓 6分. 以當天生日為準
備註 :所有參加者比賽當天在華星購買任何乒乓球用品可享有八折優惠
本論壇保留所有規則的修改權利
香港乒乓網

11,Boy,潘卓朗

join
thanks

回復 1# 的帖子

My son,  鄺宏恩 ,Boy, 8 yrs old.  Thks,  For the contact number please see PM.  Thks.

池多少先 ?
香港乒乓網

4:30 is too late la.....sorry!  max is 3:30
香港乒乓網

貓哥,梓峰(7)報名.謝謝!

我參加,我12歲,我是男仔,唔該請加我個名上去,THX姚建安

ok, updated
香港乒乓網

唔該哂,我好鐘意呢類型比賽,最主要因為冇大人!輸左都有個獎牌,都好呀!可唔可以搞多D?但係我出年唔打得,因為我出年13歲,可唔可以好似乒總d比我賽咁,分開幾個組別!12歲或以下 13-14歲 15-17歲

要打到決賽才會有奬牌
香港乒乓網

12以下我想都唔會好勁!不過會唔會太串呢咁講?不過我都有D信心

唔係下FA,我識傅恩濤,佢超勁個喎

thank you all your support, full
香港乒乓網

我想請問是不是要在這8個人中拿到頭2名再入決賽?

我鍾意

nevermind take a rest
香港乒乓網

27 12
發新話題