發新話題

傳說中的姚氏兩兄弟

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
引用:
原帖由 小閒 於 2010-1-13 10:23 發表

風吹雪 貓哥您都唔識....扣您100分啦
扣咁少???
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-1-13 11:33 發表
咁都會,冇天理!事問我一個細路又冇人話比我知我又點知呢?我驚都未驚過比人封IP
小朋友,你唔使上堂ga???

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-1-13 11:46 發表
今日唔知點解唔洗番,後日都係!今日勁慘,要MOG大牙,要打麻醉針,我想問下打麻醉針痛唔痛架,打完之後咪食唔到野囉,因為佢有個傷口
痛就一定會痛!但你係男仔嚟!要勇敢面對!不要退縮呀!

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-1-13 13:07 發表

我諗住打比我呀媽話唔去,取消
咁你咪係唔敢面對囉!不要退縮呀!脫牙是一件好平常的事,咁你都怕,你將會是一個失敗者呀!

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-1-13 15:27 發表
我而家正好努力咁整NUT隻牙,我呀媽話我整NUT左就唔洗去比牙醫MOG
咁你要加油呀!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-1-13 16:32 發表
斷估風吹雪已經自己擰甩咗隻牙, 飲埋冰水訓覺... ...
係唔係自行了斷咗呢?

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-1-13 16:41 發表
唉!仲整唔到呀!不過我頭先打比個朋友,佢話佢試過MOG大牙,小小痛!佢話個醫生一下就MUN左出黎,我最驚就係MUN來MUN去都MUN唔到!佢話1分鐘都唔洗喎,咁我都冇咁驚!
男人大丈夫,怕乜嘢吖!

回復 62# 的帖子

到場人士都有機會係!

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-1-13 20:13 發表
而家剛剛MOG完牙番黎啦,完全唔痛架!我勁爆開心,我今日收到通知,我白金章技術試唔合格,但係我筆試合格,我孖生哥哥2樣都唔合格,真慘
咁味叻仔囉!
考章唔得就下次繼續努力!加油呀!

必敗之謎 Vs  魚腩
好睇!好睇!

回復 91# 的帖子

哈哈!又多件魚腩呀!好味!好味!

發新話題