發新話題

傳說中的姚氏兩兄弟

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

風吹雪讀果間可能係乒乓學校, 唔多使上課, 爽!

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-1-13 11:46 發表
今日唔知點解唔洗番,後日都係!今日勁慘,要MOG大牙,要打麻醉針,我想問下打麻醉針痛唔痛架,打完之後咪食唔到野囉,因為佢有個傷口
痛就一定會痛!但你係男仔嚟!要勇敢面對!不要退縮呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-1-13 12:09 發表

咁你同管理員打過波未?
打過!44_66同smallstar都打過啦!我同smallstar都幾有緣,我之前報左個球局,我去到企左係到,我就見到個先生,我就問佢d野,跟住就同佢打!同埋這3個星期每星期都在公開賽見到佢1次

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-1-13 12:16 發表
風吹雪讀果間可能係乒乓學校, 唔多使上課, 爽!
你地想唔想知我讀邊間?(木來體藝中學收我,不過我唔去,去左令一間)我讀果間係ban1既,男女校,在東區

引用:
原帖由 borkee 於 2010-1-13 12:20 發表

痛就一定會痛!但你係男仔嚟!要勇敢面對!不要退縮呀!
我諗住打比我呀媽話唔去,取消

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-1-13 09:36 發表

你地想唔想知我讀邊間?(木來體藝中學收我,不過我唔去,去左令一間)我讀果間係ban1既,男女校,在東區
汝喺活躍, 應該有幫襯蕭Sir買乒乓用品呀?!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-1-13 14:04 發表

汝喺活躍, 應該有幫襯蕭Sir買乒乓用品呀?!
55 ,跟過佢上去英德訓練5日

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-1-13 13:07 發表

我諗住打比我呀媽話唔去,取消
咁你咪係唔敢面對囉!不要退縮呀!脫牙是一件好平常的事,咁你都怕,你將會是一個失敗者呀!

我而家正好努力咁整NUT隻牙,我呀媽話我整NUT左就唔洗去比牙醫MOG

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-1-13 15:27 發表
我而家正好努力咁整NUT隻牙,我呀媽話我整NUT左就唔洗去比牙醫MOG
咁你要加油呀!

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-1-13 15:27 發表
你唔好夾硬來啦......整得唔好第時可能仲手尾長....

斷估風吹雪已經自己擰甩咗隻牙, 飲埋冰水訓覺... ...

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-1-13 16:32 發表
斷估風吹雪已經自己擰甩咗隻牙, 飲埋冰水訓覺... ...
係唔係自行了斷咗呢?

唉!仲整唔到呀!不過我頭先打比個朋友,佢話佢試過MOG大牙,小小痛!佢話個醫生一下就MUN左出黎,我最驚就係MUN來MUN去都MUN唔到!佢話1分鐘都唔洗喎,咁我都冇咁驚!

引用:
原帖由 borkee 於 2010-1-13 13:03 發表

係唔係自行了斷咗呢?
90% yes!

唔洗怕, 而家醫學咁好, 唔痛 ga
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-1-13 16:41 發表
唉!仲整唔到呀!不過我頭先打比個朋友,佢話佢試過MOG大牙,小小痛!佢話個醫生一下就MUN左出黎,我最驚就係MUN來MUN去都MUN唔到!佢話1分鐘都唔洗喎,咁我都冇咁驚!
男人大丈夫,怕乜嘢吖!

話時話, 邊個係魚腩?
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

多謝大家支持!

發新話題