發新話題

傳說中的姚氏兩兄弟

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
引用:
原帖由 ycfu 於 2010-1-12 18:03 發表
你就好啦有金章。
55,我都覺得我很幸運,咁都考到,我都唔知我究竟係點考既?我以前勁廢,4年級剛剛學波不夠一年去考銅章,正手本來不合格,個考官比多次機會我,我就打足球數合格,我金銀銅章都係一次pass哂!

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-1-12 14:30 發表

哈哈,而家最出名應該係李逸軒,佢好勁,正手一板發埋黎勁難擋,我同佢打過!我好鐘意睇佢打波,因為佢d手勢好靚
照計汝手勢幾靚 , 考章呢樣好重要!

我今次考白金章個比分果個人都話我d手勢靚,但係不夠板數!我推攻足板數,開波佢話我開得好好,開2組,每組10球,我2組都係失一球!
同埋我要強調一次問一問,我上年考白金章個人話我左手要打側身,佢寄比我本書都冇話過,我呀sir打去投訴又話今年本書會講番,又唔講喎,今年我打側身佢又話我打錯!都唔知我要企邊面,傻架真係,我真係愈打愈谷

引用:
原帖由 嘉靜 於 2010-1-12 18:46 發表

你都有考呀今次?  你考成點呀??
我都有考..仲有2日有成績睇啦,,好緊張ar!
我有呀今次!你應該冇理由唔得啦!

我今個星期日打沙西了 好期待

東區中學學界都唔知幾時打???

讚!
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-1-12 17:55 發表

我果日都見到你啦,你做44_66同唔知邊個雙打既教練呀麻
風吹雪 貓哥您都唔識....扣您100分啦

引用:
原帖由 小閒 於 2010-1-13 10:23 發表

風吹雪 貓哥您都唔識....扣您100分啦
扣咁少???
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

貓哥係同44_66雙打果個?用粒仔,好勁個喎

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-1-13 11:04 發表
貓哥係同44_66雙打果個?用粒仔,好勁個喎
識講野呀風吹雪 貓哥係用長膠

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-1-12 17:55 發表

我果日都見到你啦,你做44_66同唔知邊個雙打既教練呀麻
44_66同邊個夾雙打都唔知?小心比人ban IP

咁都會,冇天理!事問我一個細路又冇人話比我知我又點知呢?我驚都未驚過比人封IP

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-1-12 17:57 發表
有風吹雪, 港乒土生球員將有希望喇!
同意
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-1-13 11:33 發表
咁都會,冇天理!事問我一個細路又冇人話比我知我又點知呢?我驚都未驚過比人封IP
小朋友,你唔使上堂ga???
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

今日唔知點解唔洗番,後日都係!今日勁慘,要MOG大牙,要打麻醉針,我想問下打麻醉針痛唔痛架,打完之後咪食唔到野囉,因為佢有個傷口

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-1-13 11:33 發表
人地講下笑啫,,,,,
有機會你一定要跟管理員多多學習

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-1-13 12:03 發表

人地講下笑啫,,,,,
有機會你一定要跟管理員多多學習
我點知佢講笑!真定假我都會咁講架啦!

引用:
原帖由 嘉靜 於 2010-1-13 12:00 發表

少少痛啦
你試過嗎?

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-1-13 12:06 發表

我點知佢講笑!真定假我都會咁講架啦!
咁你同管理員打過波未?

發新話題