發新話題

1月17日球局暫停

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
引用:
原帖由 廠長 於 2010-1-11 13:54 發表

記唔記得我教你比賽要點先???
sorry~ 我唔記得佐 這二個星期我要考試.........正係記得d考試題 學界乒乓球又快比賽(1月30日)又無人幫到我,得我一個打得,二個都唔打得! 我死硬啦.....

引用:
原帖由 小馬 於 2010-1-11 14:11 發表
聰聰,+倫   加油ar   2個都要8強ar
馬仔你都要打好D!!!

引用:
原帖由 聰聰 於 2010-1-11 14:13 發表

sorry~ 我唔記得佐 這二個星期我要考試.........正係記得d考試題 學界乒乓球又快比賽(1月30日)又無人幫到我,得我一個打得,二個都唔打得! 我死硬啦.....
你睇下有冇時間啦!! 我可以幫你練下,不過最好星期六或日啦!! 老爹平日成日OT.....

引用:
原帖由 小馬 於 2010-1-11 14:11 發表
聰聰,+倫   加油ar   2個都要8強ar
小馬~help me 呀~~~~~~~~~~~~~~

聰仔, 如果大家都可以順利進級, 當日希望有緣同你打番場好波.
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 聰聰 於 11-1-2010 02:13 PM 發表

我果日打學界都係咁樣死法......依家到你喇

引用:
原帖由 melody 於 2010-1-11 15:31 發表

我果日打學界都係咁樣死法......依家到你喇
大家甘話~依一刻我好想死...........

引用:
原帖由 聰聰 於 11-1-2010 01:33 PM 發表

haha~ 鬼叫尋日佢送個短消息給我,係到笑我 話你全程會跟實我  你開唔開心呢? 等我爆曬佢比d賽時間出來先ar~ar~
使5使咁玩法ar
爆人d野出黎

引用:
原帖由 melody 於 2010-1-11 15:36 發表

使5使咁玩法ar
爆人d野出黎
ar~ar~ ar~ar~ 你同胡胡要加油呀!

[quote]原帖由 聰聰 於 2010-1-11 15:39 發表
                                                                    ar~ar~ ar~ar~ 你同胡胡要加油呀!

呀囡同胡胡呢個組合係女子爆沖組合

引用:
原帖由 melody 於 2010-1-11 15:36 發表

使5使咁玩法ar
爆人d野出黎
聰聰太關心妳

引用:
原帖由 廠長 於 2010-1-11 15:42 發表

聰聰太關心妳
唔係! 我想大家一齊死姐ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2010-1-11 15:45 發表

唔係! 我想大家一齊死姐ar~ar~
儍GA....打波打到要死

引用:
原帖由 廠長 於 11-1-2010 03:42 PM 發表

聰聰太關心妳
超多謝佢囉

引用:
原帖由 melody 於 2010-1-11 15:49 發表

超多謝佢囉
考完試出黎衝爆佢

引用:
原帖由 廠長 於 2010-1-11 15:47 發表

儍GA....打波打到要死
如果17號有份超級生日禮物呢? 我會緊加全力以赴打到最好........ar~ar~

引用:
原帖由 廠長 於 2010-1-11 15:51 發表

考完試出黎衝爆佢
衝爆係我的"絕蕉"hahaha~~~~~~

引用:
原帖由 廠長 於 2010-1-11 14:14 發表

馬仔你都要打好D!!!
多謝廠長對我的支持  我會盡力的

引用:
原帖由 聰聰 於 2010-1-11 14:18 發表

小馬~help me 呀~~~~~~~~~~~~~~
你咁勁  win哂la

引用:
原帖由 聰聰 於 11-1-2010 05:49 PM 發表

如果17號有份超級生日禮物呢? 我會緊加全力以赴打到最好........ar~ar~
又想搵人送禮物
比心機打啦

發新話題