34 12
發新話題

【香港乒乓球總會】: 2008 年全港公開乒乓球單項錦標賽

【香港乒乓球總會】: 2008 年全港公開乒乓球單項錦標賽

2008年全港公開乒乓球單項錦標賽 -比賽資料

http://www.hktta.org.hk/news.htm

丁組由370名加至733名都無我份.....................:Q

今次又打最早時間,而且第2場對種子.:'(

我都打最早時間, 第一場對7百幾, 如果有第二場就對6百幾 :'(
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

好野,有得打。:)

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2007-12-22 01:19 發表
恭喜,多左個恐怖份子:lol

引用:
原帖由 HK-KC 於 2007-12-22 02:10 發表

我第二埸要對9號種子。:Q

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2007-12-22 02:19 發表

我第二埸要對9號種子。:Q
以你的實力,無有怕lei:D

我就分分鐘第一場就比人KO lei....wuwuwu:'(

引用:
原帖由 HK-KC 於 2007-12-22 02:21 發表

以你的實力,無有怕lei:D

我就分分鐘第一場就比人KO lei....wuwuwu:'(
你係唔係種子。

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2007-12-22 02:23 發表

你係唔係種子。
我呢d平凡球手,見到你再講比你知吧:)

諗住球會唔使對, 點知打公開賽都要對.......不過首先都要打家過左第一關先!!

引用:
原帖由 HK-KC 於 2007-12-22 02:10 發表

我睇到KC你好似係 種子喎.  恭喜!:loveliness:

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-22 09:20 發表
諗住球會唔使對, 點知打公開賽都要對.......不過首先都要打家過左第一關先!!
哈~~哈, 睇到你條籤,
第一關, 先要過穩陣的對手,
第二關, 可能要過超速兩面弧圈,  或 隊友.
第三關, 就應該係你近來留意緊的隱世高手.
我只能預測到呢步, 因為上線好難猜.  不過我估大概都係種子球手出線的.

而我自己就唔知喇, 因為所有對手都唔識.:lol

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-22 09:55 發表
小王子好似都在上線
係呀,第二埸對種子:Q 。

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-22 09:54 發表

哈~~哈, 睇到你條籤,
第一關, 先要過穩陣的對手,
第二關, 可能要過超速兩面弧圈,  或 隊友.
第三關, 就應該係你近來留意緊的隱世高手.
我只能預測到呢步, 因為上線好難猜.  不過我估大概都係種子球手出線的. ...
一睇到支簽, 乜野心情都無晒!! 件件惡攪!! 講真, 呢組都唔會易打得去邊. 只係覺得. 都比一兩個好打d既黎丫!! ......!#$%!#$!@#$!@#$!@#

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2007-12-21 21:49 發表
祝君成功!:handshake :D

引用:
原帖由 mryung2000 於 2007-12-21 20:05 發表
好野,單雙打都中左!:lol
我都係呀..好開心!!!!!!!!!!:loveliness: :victory:
我個花名係:行仔/牛奶仔^^"
無論做既決定是錯或是對,,,只要決定過後不要後悔;!!》•
我個blog係:http://blog.qooza.hk/d60544

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-22 09:47 發表

我睇到KC你好似係 種子喎.  恭喜!:loveliness:
這是有點幸運,希望可以發揮正常,同埋唔好輸第一場就好了:D

防兄,乒乓人你都要加油lei:)

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2007-12-22 10:27 發表

係呀,第二埸對種子:Q 。
你打咩組ar????

34 12
發新話題