36 12
發新話題

男雙比賽

引用:
原帖由 borkee 於 2010-1-10 00:39 發表
我同至高打到對吳X豐同蔡X滔,三局竟然超過11分,已值回票價,第三局仲囉到8分添!
我見你個局係head住嚟打,
係咪掛住同屋企人食飯,
所以放水先??
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 天樂 於 2010-1-11 01:08 發表

我地真係輸得好慘烈...
而且還要在美女球證面前失威.... x10!!個心好痛呀...
不過太陽你打得好好呀..而且不是你的執著,第一場恐怕已經不能爆冷
一早叫你地專心打波架啦....

回復 22# 的帖子

係佢哋放水我哋先至攞到8分喳!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

回復 14# 的帖子

有大把人影佢哋喇!佢哋喺論壇咁出位!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-1-11 02:50 發表

一早叫你地專心打波架啦....
我地好專心的∼∼
你見唔到我地用埋你野田之DRAW比賽咩∼高度集中∼∼
靚女球證仲比左個好 溫馨提示我叫我開波拋波做好D.攪到我好緊張唔覺意開左長台..好WARM呀

雙打最後打得好好•関文皓一振軒嬴左第二種子•好似三比二,出線'所以双打真係好難估•宜家青少年世界,值得鼓勵.....出線好多港青

球証有幾個靚女•你話边個先,睇你識吾識貨

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-1-11 00:55 發表
我地昨日好慘烈地輸掉了
唔係化!?我走個時見你到好似2:1個勢又好,諗住你地掂梗,點知.........
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

原本講第二埸
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

咁輸乜嘢,佢個隊对緊边隊..

回復 11# 的帖子

你講言之有理,不過吾可以太寵容這些擾亂秩序的人,有時都要阻止下,下一代有樣學樣,做人要有高尚情操外,都要有底線,唉! 今次罵人,下次就.... ,互相留意下---------平和相處吓

引用:
原帖由 Ray 於 2010-1-10 12:20 發表

你地的post無人取消過, 唔信你自己慢慢看. 慢慢找. 網上的言論雖然自由, 不過網絡的世界其實沒有什麼秘密. 誰人說, 說什麼, 用什麼account, 用什麼身份說也有跡可尋
同一個ac有時會是大人講野, 有時又會是小朋友 ...
你講言之有理,不過吾可以太寵容這些擾亂秩序的人,有時都要阻止下,下一代有樣學樣,做人要有高尚情操外,都要有底線,唉! 今次罵人,下次就.... ,互相留意下---------平和相處吓

引用:
原帖由 天樂 於 2010-1-11 11:19 發表

我地好專心的∼∼
你見唔到我地用埋你野田之DRAW比賽咩∼高度集中∼∼
靚女球證仲比左個好 溫馨提示我叫我開波拋波做好D.攪到我好緊張唔覺意開左長台..好WARM呀
發姣發到出哂面...

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-1-15 23:15 發表

發姣發到出哂面...
無計...因為我係..男人

引用:
原帖由 ipod 於 2010-1-15 13:54 發表

From what I saw, it was the parent of the losing team who lost her cool and started yelling wor...

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-1-15 13:25 發表

唔係化!?我走個時見你到好似2:1個勢又好,諗住你地掂梗,點知.........
咁你見到呢場應該係第一場...
我地第二場俾人做低左

36 12
發新話題
最近訪問的版塊