發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2007-12-31 00:07 發表
MBA........
打籃球:funk:

或者有腦都得;P

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2007-12-31 00:28 發表
唔好人身攻擊 !
邊個無腦........;P

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2007-12-31 00:34 發表
唔好嚇親o的新朋友嘛.:)
爛 gag 點會嚇親人;P

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-29 09:33 發表

玩我咩, 抬住兩盤可樂, 即是仲行慢D, 又遲D.  ;P
橫遲掂遲;P

叫做有啲手信攞0黎會開個方便之門比你嘛:lol

不過咁.......你到時攞住兩盤可樂而影響你行得慢時就打電話通知我一聲喎:victory:

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-31 00:54 發表
唔好敢...細細粒好可愛, 又好波.....因住下次數你 EGG EGG
:funk: :funk:

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-31 10:10 發表
可吾可以箸長就三 打 :o
你唔著都無人理你;P

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-31 14:22 發表
為我而設:victory:
重係樹半夢半醒;P

恭喜四名乒乓友能在08年有個好開始.....:victory:

另外非常多謝瑤瑤aa5436而位淑女在賽事尾聲時齊齊担當裁判一職:handshake

而之後就要多謝邪貓唔出賽而做咗全日義工兼攝影司:lol

更要多謝小星星幫手影相及攝錄其精彩的球賽:handshake

還有就係Cola少校幫手做的獎盃同banner......好正:victory:

重有大會主席根哥.......好似做咗阿四;P

還要多謝的名單過於繁衍.......小弟有說漏的請多多包涵:lol

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-1-1 20:06 發表
你帶埋個仔嚟幫手都做得好好呀! good job!:handshake
重好高興今日無波友因為打波而損手爛腳:lol

如果唔係我就要出手做埋急救;P

引用:
原帖由 hkttf 於 2008-1-1 19:29 發表
今日好多人走線成功 :loveliness:
冠軍 Jimmy 係其中一個;P

引用:
原帖由 hkttf 於 2008-1-1 20:18 發表
人工呼吸 :L

Thank you Smallstar and 輝 Sir 送我來,送我走
我重有一樣強項就係.........三角巾:lol

頭先同細孖一入屋就立即掃清三盒壽司同一煲罐頭湯:lol

其間重要同細孖爭食:Q

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-1-1 21:13 發表
今日個環境係十足比賽一樣,..
多謝大會咁多位人兄

原本好開心架..
只可惜今日小弟輸多贏少...就冇晒心情了....:loveliness:
傻喇.......當今日係2008第一個熱身算啦:handshake

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-1-1 21:23 發表

我冇份ga..............!!!!!!!!!!!!!!:@
一早已補飛;P
還要多謝的名單過於繁衍.......小弟有說漏的請多多包涵:lol

重有 MAO 幫我的補飛;P

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=2443

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-1-1 21:57 發表
今日算打得唔差了,須然都係輸晒,但起碼起板冇 miss, 中唔中枱另計.:)  多謝 hkttf 提供一個有得玩又有得睇眾高手對壘的節目! :handshake
新年第一個高清現場節目嘛;P

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-1-1 22:01 發表

新年第一個輸清比賽!!!!!!!!!!!:victory: :lol :victory:
可以咁諗,衰嘅輸晒........今年等運到;P

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-1-1 22:05 發表

好!!!! 就咁話!!!

星期日要出線!!!!!!!!!!!:victory:
電線?;P

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-1 22:06 發表

唔洗咁客氣
舉手之勞:handshake
點解妳咁快返到屋企0架.......:funk:

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-1 22:08 發表
今晚真係多人online:lol
去完嘅就等睇相:lol

無去到嘅又等睇相;P

妳話點會唔多:victory:

發新話題