發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-8 21:27 發表
建議相熟會員可以夾埋一齊比錢 !!
為免有誤會出現,而家收費戶口兩個為共存,是但入一個都得:victory:

$30 by Martinhkc 已收

5. Anthony Tsang $30
7. Bartender $30
14 .Candy $30
22. Garfieldjam $30
30 .Kei $30
44. 叮媽小凱誼$30
57 .橫板佬 $30

Total:$210:handshake

TKO 收了
$30   -   1. Mao
$30   -   2. BeckhamCC
$30   -   3. Hoi
$30   -   4. Jackho813
$30   -   5. Allan
$30   -   6. Jimmy
$30   -   7. MT Shun
$20   -   8. 冬姑
$20   -   9. Ho 仔
$20   -   10. 乒域
$20   -   11. 姑爺仔
$30   -   12. Leo
Total : HK$320

Confirm Receipt of following money from Heng Sang Bank

$30 smallstar
$30 小山丘
$50 4466 / benzor
$60

Total : HK$170

引用:
原帖由 Joe 於 2007-12-9 23:31 發表
我用匯豐可唔可以過數去恆生?:o
唔肯定............過數前可致電 HSBC 查詢:handshake

引用:
原帖由 fanlam13 於 2007-12-10 14:39 發表
我可以做後補參賽者嗎?
可嘗試發短訊通知本壇壇主 香港乒乓球論壇

1) 網名 (比賽將用網名為準)
2) 姓別 M/F
3) 若是18歲是全職學生, 請註明
4) 代表地區/社團, 如西貢區, 油尖旺, 乒工廠, 乒域
5) 聯絡電話 - :victory:

引用:
原帖由 smallstar 於 2007-12-10 06:59 發表

記住係只可以響櫃員機過數,銀行裏面啲 counter 唔得架!

:lol
所以我一早答:
唔肯定............過數前可致電 HSBC 查詢:handshake

Fai Sir,

已過數 $30,check 下你個 hkttf  個郵户口,已 email 左張reciept 比你

收到:victory:

引用:
原帖由 Joe 於 2007-12-10 22:07 發表
無敵是最寂寞:lol
毛滴刀事醉直莫:victory:

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-10 12:04 發表

吾好玩啦 ... 輪樣衰 有排都未到 汝 .... 不材外號係  球壇 色亦仔 :loveliness:
李思捷好鬼死似 44_66 ;P
44_66  個格又好鬼死似佢:lol  

我要下星期先知:L

因為下星期一開始會轉新工作剛位:L

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-16 23:07 發表
不如book九龍公園7-9pm....1張台...........再慢慢傾呀...........
泓景唔係有波打嘅咩?

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-16 23:13 發表
我都系提議下ja..........because九公   交通方便
咁又係:lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-17 00:02 發表

下..點解又會變左打波家?:o  
其實去九公打住波傾又得,去老尖新星食住暖住講亦得;P

確定來不到:Q

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-18 16:04 發表

死佬來不到:Q
要 on-call 呀:Q

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-18 16:29 發表
Dear All,

Please check the draft(printable version).Thanks.:)

Cheers,

Martin
毛澤東臨終時把事情交託華國鋒說:「你辦事,我放心。:lol

※當然不是說有人可以跟偉大的毛主席相題並論※

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-18 16:51 發表

哦!!! 隨你啦!!!!開完咪成班人同你練lor..... wakaka....!!!!!!!!!!!!!!:lol
成班人輪佢;P

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-18 16:59 發表

yeah................!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol
我比面凱X唔輪佢;P

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-18 17:13 發表

顺便有野問你!!!:)
地下轉地上重有嘢問?

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-18 17:16 發表

咪玩!! 正經0野!!!!!!!!!!!
:'( :'( :'(

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-18 17:21 發表

乖乖地喇!!!!!!!1
咁你問喇:L

發新話題