發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

21 (tbc)

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 7-12-2007 20:44 發表

多謝大家比臉姐.  其實本來無咁多勁人入來打, 點知南區屎波王來左, 聽聞e 條友最近拿了工商杯 No.1  咁硬係做低不少人, 而可能這些人想報仇, 佢地未來報名 law.  點知其實 e 個南區屎波王從來都無cfm過來, 只是有 ...
我見打出邊d比賽無機會遇到防守王高手(因為我一早就會輸),
終於可以o係呢個小組比賽有機會遇到
點知防守王又唔打:'(

引用:
原帖由 輝Sir 於 7-12-2007 14:51 發表

我會負責打電話叫醒你:lol
咁就真係麻煩哂你呀輝sir

引用:
原帖由 瑤瑤 於 10-12-2007 11:24 發表
我對靚仔無興趣 ;P
即時信心大增

瑋仔又係勁人一名
有機會請多多指教:handshake :lol

引用:
原帖由 瑋仔 於 17-12-2007 11:13 發表

我好屎:victory:
一定唔會屎得去邊

7點前有冇波局呀, i'm free

引用:
原帖由 瑤瑤 於 17-12-2007 23:00 發表

咁我抺窗:lol  
咁我做窗:lol

我都只道具嚟姐, 你先至係主腳

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 18-12-2007 16:51 發表

哦!!! 隨你啦!!!!開完咪成班人同你練lor..... wakaka....!!!!!!!!!!!!!!:lol
練埋我唔該:handshake

sorry 來唔到, 做冬

出席唔到o既helper, 先派發球證指南等大家自己返去睇, 如有問題再問或比賽前提點一些必須注意事項, 事關球證都有乒乓球基本認識, 問題應該不大 (suggestion only)

睇下邊個種籽唔好彩先:lol

種籽者, 殺!

引用:
原帖由 martinhkc 於 23-12-2007 10:43 發表
how about johnnywai??
殺唔到:L

引用:
原帖由 old-cake 於 24-12-2007 00:52 發表
但我就撐 goog-kill 喇, 大家都是荃灣邦嘛,而且發覺佢越戰越勇,近來重好似收佐少少身,無問題la!!
收左身?? 係咪堅o既先, 我最想得到o既結果:lol

可以提早收拾心情幫壇主做野.................

我要做球證

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 24-12-2007 11:03 發表
Martin 羅殺 我撐硬!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol
死野!
俾你打到我宜家周身骨痛...............................

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 24-12-2007 11:18 發表

佢好司文的!!!!!!!!!!!!!:lol
無錯, 睇我個樣都知啦..........點會講咁粗俗o既說話呢...........係咪..........瑤瑤

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 24-12-2007 11:32 發表

佢一定信你啦!!!!!!!!!!!!:lol
佢咁天真又咁純品
緊信:lol

發新話題