發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-10 10:19 發表
如果你唔來打, 淨0弟雙計 !
你試o下收入場費, 我即刻報警......!! 哈哈! 嘩! 睇波都唔比, hkttf 咁惡嫁!

引用:
原帖由 44_66 於 9-12-2007 00:50 發表

吾怕死就黎啦 :lol
汝整件《如花》出泥嚇鬼;P

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-10 10:27 發表

得 汝肯讓下吾 , 比不材 起下板  過下手引 , 許地爆攻  好快就 o習 左吾架喇 , 好冇心雞呀 .... :Q
超. 你黎西環都有得打啦! 況且我呢d符碌王, 都唔比你放嚮眼內啦!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-10 10:24 發表

有無咁多 ar....好似誇左d
我係話甲級. 即係包括 Hoi, 盤, 乒乓人!!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-10 10:36 發表
唔洗報.我地版主中什麼紀律部隊都有.....順便叫輝sir 帶你入壁屋...叫空軍少校 負責用直升机保護, 順便叫埋 A80 做你隨團醫療
ooooo!!! 你恐嚇我.......!! 講真, 我覺得呢個比賽, 可觀性真係好高. 我既目標係做一個小小 fans!!!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-10 10:25 發表
今期 Aaron 紅 d wor
客觀或我自己主觀既睇法. 除非 Leo 無力(之前果晚好似話都去劈酒). 否則...哈哈!! 我都係買佢!

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-10 10:42 發表

ooooo!!! 你恐嚇我.......!! 講真, 我覺得呢個比賽, 可觀性真係好高. 我既目標係做一個小小 fans!!!
我都驚我掛住睇波到時計錯分

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-10 10:44 發表

我都驚我掛住睇波到時計錯分
呢個我可以話你知, 一定會....

我見過有球証掛住睇波, 唔記得揭分牌, 比雙方fans 丙到開花!!

不過講真, 裁判都係人, 錯少少可以原諒既

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-10 10:45 發表
Pun 不來, 因為你不來 !!
又會囉........佢唔得閒o者! 好似一早講左wor!!

其實我好鬼驚呀盤..........

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-10 10:37 發表
我係話甲級. 即係包括 Hoi, 盤, 乒乓人!!
:) 請更正 : 甲級人馬. 即係包括 Hoi, 盤, 防守王(連擊敗幾個實力派甲組球員的應屆工商盃盟主~~~ 防守王!!)

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-10 10:48 發表

呢個我可以話你知, 一定會....

我見過有球証掛住睇波, 唔記得揭分牌, 比雙方fans 丙到開花!!

不過講真, 裁判都係人, 錯少少可以原諒既
其實大場應該要有一個主裁 + 一個副裁,
咁搵多個做揭分員分擔下可唔可以?

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-10 10:49 發表

:) 請更正 : 甲級人馬. 即係包括 Hoi, 盤, 防守王(連擊敗幾個實力派甲組球員的應屆工商盃盟主~~~ 防守王!!)
符碌不能一世. 況且不是大賽!!!

聽聞乒乓人於公開團體賽事, 勇擊甲組日直昌哥.....呢個先至唔講得笑!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-10 10:52 發表
Leo 打波一向都唔洗點用力......現在關鍵是另一個神秘人會否出現, 向 Leo 報一戰之仇 !! :@
這神秘人是甚麼打法?? 還要向Leo報仇??

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-10 11:09 發表

冰賓仁 一向都好厲害 :L
所以我說他利害, 是甲級球手絕無誇大. 亦係我唔敢黎既原因之一

發新話題