發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-8 21:14 發表
Leo...我見你 online 了...今次好多人陪你玩, 肯定不會悶.  可能仲有一個你的舊相好出席, 包你有驚喜 !!
Leo 舊相好, 唔會係我丫嘛!! 講真, 邊個係Leo??

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-9 11:05 發表

唔係驚唔知起身. 而係唔想起身. 到時訓醒都三四點. 打乜鬼呀!
里美憤聲刀羸鵝啦:L

引用:
原帖由 ele1214 於 2007-12-9 12:04 發表

里美憤聲刀羸鵝啦:L
講咁耐都唔明, 唔係話要贏, 而係打得唔暢快. 若果狀態, 精神好. 輸晒都無所為. 但係無心情, 無精神, 比我贏都唔開心.

那兩天我基本上都可以
但21號好一點, 因為14號晚上可能要同D泓景友傾15號比賽的問題
還有, 如果沒有地方, 去我個會所都可以架
而21號我的朋友會到會所打波, 所以我可以同時接待你們

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-9 12:44 發表

講咁耐都唔明, 唔係話要贏, 而係打得唔暢快. 若果狀態, 精神好. 輸晒都無所為. 但係無心情, 無精神, 比我贏都唔開心.
鵝文啦:)

我用匯豐可唔可以過數去恆生?:o

引用:
原帖由 Joe 於 2007-12-9 23:31 發表
唔肯定............過數前可致電 HSBC 查詢:handshake

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-9 09:14 發表

在下估計您元旦日沒有心情:Q去打球!

引用:
匯豐是可以過數至恆生的。

引用:
記住係只可以響櫃員機過數,銀行裏面啲 counter 唔得架!

:lol

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-7 11:10 發表
新目標是同 aa, candy and 可兒一組 :loveliness:
同佢地一組好冇著數,
candy--打過,硬野,輸過比佢
可兒---基本功好好,要出奸招先可以win2:1
aa--有好多fans, 同佢打壓力好大

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-9 15:19 發表
黎明..................
黎明係 LEON 呀!!!!

不過我知道Leo應該係大熱! 哈哈!

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-10 00:03 發表

在下估計您元旦日沒有心情:Q去打球!
我希望第一次打既 hkttf比賽係打得好認真, 好有heart既. 所以一月一號唔係一個好日子. 但係我九成九會黎偷師!!!

保守估計已經有七至八件甲級好手啦! 所以唔打都要黎睇!!

獎盃....定係掌杯先!! 哈哈!! 我覺得, 都係一場friendly 波......無乜所為啦!! (因為都無份打!)

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-10 07:52 發表
我都是想快d 輸, 咁未可以專心工作 !!
咁你咪自己抽去同甲甲人打...可能快少少. 不過我都唔知你既食力. 可以你專殺甲甲!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-10 10:07 發表
唉 ....... 汝吾打 , 喎凸然矛哂心雞添 .... :'(
且.......少個人比你炒, 都唔駛咁既樣既

發新話題