發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-8 08:25 發表
記住 2008 一月一日12:00am 果一秒鐘, 我地便由這一秒鐘做一分鐘的朋友..........
一分鐘後就各有各抆;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-8 09:43 發表

一分鐘後就各有各抆;P
無錯, 大家嚮球場等, 不見即散!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-7 20:44 發表

多謝大家比臉姐.  其實本來無咁多勁人入來打, 點知南區屎波王來左, 聽聞e 條友最近拿了工商杯 No.1  咁硬係做低不少人, 而可能這些人想報仇, 佢地未來報名 law.  點知其實 e 個南區屎波王從來都無cfm過來, 只是有 ...
公喜防兄共商杯第1:lol

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 7-12-2007 20:44 發表

多謝大家比臉姐.  其實本來無咁多勁人入來打, 點知南區屎波王來左, 聽聞e 條友最近拿了工商杯 No.1  咁硬係做低不少人, 而可能這些人想報仇, 佢地未來報名 law.  點知其實 e 個南區屎波王從來都無cfm過來, 只是有 ...
我見打出邊d比賽無機會遇到防守王高手(因為我一早就會輸),
終於可以o係呢個小組比賽有機會遇到
點知防守王又唔打:'(

引用:
原帖由 輝Sir 於 7-12-2007 14:51 發表

我會負責打電話叫醒你:lol
咁就真係麻煩哂你呀輝sir

你等啦, 我會入去打球先 !

我應該未番到來 ! 開唔到

如果 21 應我都可以.
提議 TKO 公司, (但只能有 8 個位坐

其它會員有什麼建議

輝sir 系咪三十元正.
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

引用:
原帖由 little-dolphin 於 2007-12-8 13:33 發表
輝sir 系咪三十元正.
係:handshake

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-8 13:37 發表
中信嘉華銀行
我們的會員會否太難找到呢 ?  有沒有 HSBC or 中銀 ?
報告:
今次找會員借出銀行戶口有點難度.........希望各會員見諒:L

28 Joe M 油尖旺
呢個係咪我黎???
我大埔架wo=.="""

已核對身份,是你..........:victory:  - 輝Sir

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-8 21:27 發表
建議相熟會員可以夾埋一齊比錢 !!
為免有誤會出現,而家收費戶口兩個為共存,是但入一個都得:victory:

$30 by Martinhkc 已收

5. Anthony Tsang $30
7. Bartender $30
14 .Candy $30
22. Garfieldjam $30
30 .Kei $30
44. 叮媽小凱誼$30
57 .橫板佬 $30

Total:$210:handshake

TKO 收了
$30   -   1. Mao
$30   -   2. BeckhamCC
$30   -   3. Hoi
$30   -   4. Jackho813
$30   -   5. Allan
$30   -   6. Jimmy
$30   -   7. MT Shun
$20   -   8. 冬姑
$20   -   9. Ho 仔
$20   -   10. 乒域
$20   -   11. 姑爺仔
$30   -   12. Leo
Total : HK$320

Confirm Receipt of following money from Heng Sang Bank

$30 smallstar
$30 小山丘
$50 4466 / benzor
$60

Total : HK$170

I am sorry that my job is high season now. I can't request dayoff and I leave at8:30, So, I can't come:(

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-7 20:44 發表

嘩! 你又擺我上檯. 講到我巴屎閉! 我就黎比人black list. 我吹水多過沫咀. 只係一個普通球手. 贏波輸波都係咁! 我自己真係好想打呢個比賽, 但係奈何都唔知起唔起到身. 況且咁多人支持呢個賽事. 多我一個唔多, 少我一個仲好(篤眼篤鼻).

咪再吹爆我啦! 我真係唔少仇口. 吹水吹到出名無所為, 比你唱爆我就好大鑊. 比o下面啦唔該! 放過我啦!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-9 08:42 發表
如果驚唔知起身, 你未叫輝sir 打包車埋你過來 law... :lol
唔係驚唔知起身. 而係唔想起身. 到時訓醒都三四點. 打乜鬼呀!

發新話題