發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 hkttf 於 7-12-2007 10:57 發表
呢個比賽可能是本地除了甲組比賽外 最難打的一個比賽
証明此壇非同小可

目標係唔好唔知醒遲到被宣佈棄權
:time: :time: :time: :time: :time: :time:

引用:
原帖由 hkttf 於 7-12-2007 11:10 發表
新目標是同 aa, candy and 可兒一組 :loveliness:
你咁多目標, 三心兩意, 咁花心架:lol

引用:
原帖由 hkttf 於 7-12-2007 11:11 發表
跟邊寫又有消息路這些 高手都是衝住你要來 wor 兄弟
衝著邊個

引用:
原帖由 hkttf 於 7-12-2007 11:12 發表
你誤會了, 不是三心兩意. 是三心三意 !!
Oh.thank you
correct my misunderstanding

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-7 11:12 發表
衝著邊個
據消息人士爆料, 乒乓人係沖住  極道羅殺 而來!!

有啲咁o既樹......................沖爆我....................

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-7 11:16 發表
有啲咁o既樹......................沖爆我....................
據一位橫板的版主消息人士爆料, 乒乓人係受命要沖爆 極道羅殺 喎.  因為極道羅殺 曾經沖爆過呢位橫板版主.  簡單講, 係黎 "報仇"  哈哈:@ :@

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-7 09:02 發表
Message by TKO

I have modify some information, as Leung is my best friend, up to now he is not sure if he can come our competition, and he don't want to show his real name in our list, so i amend s ...
講得好好, 所以我都係用返個網名去介紹其他強人. 亦係因為有太多強人, 所以呢個比賽先至更加精彩, 有趣.

引用:
原帖由 乒乓人 於 7-12-2007 11:24 發表

據一位橫板的版主消息人士爆料, 乒乓人係受命要沖爆 極道羅殺 喎.  因為極道羅殺 曾經沖爆過呢位橫板版主.  簡單講, 係黎 "報仇"  哈哈:@ :@
我都唔識沖波, 沖爆??
何得何能呢:lol

多多指教:handshake

引用:
原帖由 乒乓人 於 7-12-2007 11:24 發表

嘻嘻, 經我番查, 我都未對過橫板o既版主..........
流料~~~~

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-7 11:39 發表

講得好好, 所以我都係用返個網名去介紹其他強人. 亦係因為有太多強人, 所以呢個比賽先至更加精彩, 有趣.
但你已經揚晒啦.  近況超強.  無械可擊!!:loveliness:

最新消息, 防守王應該唔會黎打, 齋睇波. 因為.......驚輸!

路邊社消息 - 防守王應該唔會黎打

最新消息, 防守王應該唔會黎打, 齋睇波. 因為.......驚輸!

應該係話, 唔黎啦!!!

唔係馬
我即時變左極道失望

ha?
唔好啦-_-
我會好失望:(

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-7 09:12 發表
你要的  ele1214...我入吉之島 私人醒比你.

我們這隻杯....真是唔易拿 !
嗯..
私人醒比我咁好?:lol

極道失望、失落、失常,,,,,,,,,,,,可能還會影響比賽時.........( 失手 ):lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

超!!! 大家無需要為一件名過於實既蛋散咁失望!!

小弟一定會到來精神上支持支持!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-7 11:45 發表
你驚炒我蛋炸?:Q

發新話題