發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

元旦杯 - 詳細比賽資料 (29 Dec 更新 )
hkttf 元旦杯.xls (259 KB)
2007-12-29 16:55, 下載次數: 9

元旦杯 - 分組名單.xls (309 KB)
2007-12-28 14:12, 下載次數: 7

Updated some new information in Page One, pls download to see

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=2322&extra=page%3D1

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-29 03:17 發表

好呀, 你 1/1 都比心機呀.....果日見你打波...狀態好好...有信心啦...我會支持你....!
佢........同我同組喎:funk:

嘿嘿嘿
1)嘿嘿嘿
2)嘿嘿嘿
3)嘿嘿嘿

我都經比李O請食旦:Q

我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 小過童 於 2007-12-28 18:00 發表

有乜表示先:lol 1)..............................
                        2)..............................
                        3)..............................

兄弟們,你地鍾意乜就自己填上 ...
1) 請食飯 :lol
2) 請食飯 :lol
3) 請食飯 :lol
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-29 23:39 發表

你是否上次基拉聖誕杯的細細粒 ?
咁都比你知道左..死喇

yes sir.....!!!!!!!!!
本帖最近評分記錄
  • hkttf +10 2007-12-30 00:39

到..........!!
本帖最近評分記錄
  • hkttf +10 2007-12-30 01:33

點解有我個名??? 我仲要做場務:Q

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-30 01:35 發表
點解有我個名??? 我仲要做場務:Q
我夠要做保安啦:handshake

一人出多一分力:handshake

佢好公正的
放心吧 輝sir:loveliness:

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-30 01:41 發表
佢好公正的
放心吧 輝sir:loveliness:
我會放開來打;P

haha......just for fun jei.....
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2007-12-30 01:48 發表
haha......just for fun jei.....
手下留情呀:L

至少讓我一局等我唔好輸得咁肉酸:handshake

不過真係唔可以睇少 Garfield:loveliness:

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-30 01:54 發表
不過真係唔可以睇少 Garfield:loveliness:
我一向唔習慣會睇少人:lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-28 23:21 發表

鐘意.....獨一無二!!
瑤女, 請把這證書在比賽後與冠軍狀座得主交換, 謝謝!:)

發新話題
最近訪問的版塊