發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-6 16:07 發表

你爆料都爆得幾清楚喎.....:L
因為我以前都是在電訊盈科做嘛.:lol

引用:
原帖由 fanlam13 於 2007-12-6 18:03 發表

因為我以前都是在電訊盈科做嘛.:lol
不過你以前頭家都散得七七八八:lol

[quote]原帖由 fanlam13 於 6-12-2007 16:02 發表

梁是在

我細時打波已經睇佢打波
好勁
(可惜中途停左一排無打, 無機會對佢)
但宜家同佢打還差幾班.........................:L

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-6 18:28 發表

我細時打波已經睇佢打波
好勁
(可惜中途停左一排無打, 無機會對佢)
但宜家同佢打還差幾班.........................:L
你又有目標乎:lol

請投 56 一票:lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

HKTTF 元旦盃 : 第十回 (你的目標)

我會打好離個杯賽:lol

目標系小組出線:handshake
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2007-12-6 18:59 發表
我會打好離個杯賽:lol

目標系小組出線:handshake
小組出線:loveliness:

HKTTF 元旦盃 - 第九回 (奬杯傳說)

我想知個杯係咩樣?@@同埋整好未?@@

好彩既, 小組出線算啦
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

大會, 唔該, 49號係諾沃克:@ , 唔係沃諾克, 麻煩請更正:lol
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

琪實我既目標係羸到1個:loveliness:

引用:
原帖由 ele1214 於 2007-12-6 17:25 發表
我想知個杯係咩樣?@@同埋整好未?@@
嘩, 您問得出, 即係有把握它將有機會成為您的囊中物喇!:o

是是但但咁贏到一局11:9已經心滿意足:lol

當然........希望當日有足夠體力去盡力盡情地發揮喇:lol

只要打出水準就得,如果能夠係分組出線就已經超水準了.:loveliness:

想提下有無準備計分牌呀?
一來pro d,ニ來避免有arguments出現。:)

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-6 22:34 發表
是是但但咁贏到一局11:9已經心滿意足:lol

當然........希望當日有足夠體力去盡力盡情地發揮喇:lol
support:victory:

引用:
原帖由 thynk 於 2007-12-7 00:53 發表
想提下有無準備計分牌呀?
一來pro d,ニ來避免有arguments出現。:)
呢樣嘢..........買又貴:L

借又唔知而家歌街個場會唔會借 or 有冇得借:L

唔知 adam 你有乜好提議呢:handshake

引用:
原帖由 thynk 於 2007-12-7 00:54 發表

support:victory:

發新話題