發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-16 15:55 發表

有一年打團體,你地對我地百靈鳥
oooooooo!!!!!! 我記得有兩個, 一個靚仔橫板. 一個後生D. 直板好爆, 我輸一局再最三局. 唔知你係咪果個. 係就犀利, 當年我係勁好彩!

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-16 23:07 發表
不如book九龍公園7-9pm....1張台...........再慢慢傾呀...........
泓景唔係有波打嘅咩?

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-16 23:13 發表
我都系提議下ja..........because九公   交通方便
咁又係:lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-16 23:11 發表

泓景台唔係有波打嘅咩?
下..點解又會變左打波家?:o

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-17 00:02 發表

其實去九公打住波傾又得,去老尖新星食住暖住講亦得;P

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-16 06:40 PM 發表

oooooooo!!!!!! 我記得有兩個, 一個靚仔橫板. 一個後生D. 直板好爆, 我輸一局再最三局. 唔知你係咪果個. 係就犀利, 當年我係勁好彩!
我係橫板果個:victory: !

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-16 01:47 發表
我會安排兩位靚女球証做乒乓人果塲 :lol
看下他有無專心打波
一定好俾心機打, 快d打完, 快d同球証交流吓...:lol

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-17 08:26 發表

我係橫板果個:victory: !
嘩!! 你呢個靚仔橫板人......當日個look 好似想殺人咁. 我都屈屈地發球, 同埋頂頂下, 悶死你o者!!

今次元旦比賽我估你座底八強啦!! (其實想估你四強, 驚你有壓力)

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-17 09:40 AM 發表

嘩!! 你呢個靚仔橫板人......當日個look 好似想殺人咁. 我都屈屈地發球, 同埋頂頂下, 悶死你o者!!

今次元旦比賽我估你座底八強啦!! (其實想估你四強, 驚你有壓力)
我打波同平時係兩個人:victory: ,殺人就唔會,不過我呢招係跟"櫻木"學,叫"眼神制定":$

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-17 10:23 發表

我打波同平時係兩個人:victory: ,殺人就唔會,不過我呢招係跟"櫻木"學,叫"眼神制定":$
你唔係咁兇呢, 肯定好多女fans....哈哈!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-17 10:23 發表

"目及”女時就用呢招多!

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-17 10:27 AM 發表

你唔係咁兇呢, 肯定好多女fans....哈哈!!
:funk: 太多就唔好啦,最好唔好多過7個,如果唔係傷左身就唔係幾好;P

引用:
原帖由 off+ 於 2007-12-17 10:27 AM 發表

"目及”女時就用呢招多!
你成日用呢招呀!
聽日記得上來囉野,如果唔係收息:handshake

瑋仔又係勁人一名
有機會請多多指教:handshake :lol

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-17 11:05 AM 發表
瑋仔又係勁人一名
有機會請多多指教:handshake :lol
我好屎:victory:

引用:
原帖由 瑋仔 於 17-12-2007 11:13 發表

我好屎:victory:
一定唔會屎得去邊

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-17 10:49 發表

你成日用呢招呀!
聽日記得上來囉野,如果唔係收息:handshake
PM 我幾錢!Thanks!

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-17 00:02 發表

佢地唔可以淨係講,佢地唔打唔舒服,何況見到張波枱,一打波就乜都講唔到,都係唔好打波啦,揾間近近地麥當努食個包講就算啦!

:lol

7點前有冇波局呀, i'm free

發新話題