發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-14 12:07 發表
你 挑啦.....儘情挑啦
謝謝答允!!

另外想問, 你話要報 Leo 仇果位, 應承左黎未?!?!

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-14 12:03 發表

小小板主要得到你的允許, 才有單挑元旦盃高手的膽量啊!
又據我秘密線人提供資料 : 防守王 手持港島區, 某區區賽的 冠軍.
咁好似有d "以大恰細" 喎.  <---- 無論計身型, 名函.

回復 143# 的帖子

腳有傷橫打人仕.................:hug:

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-14 11:13 AM 發表

據我的秘密線人來料, 瑋仔 在今年的一個港島區的區賽, 勇奪亞軍.
*暫時未知有無其他區的冠軍..
差唔多成年前的事都知.......真係勁!:L

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-14 13:01 發表

差唔多成年前的事都知.......真係勁!:L
邊有成年, 最多咪幾個月前..(我睇住你打上去的, 不過決賽我無睇之嘛)

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-14 01:21 PM 發表

邊有成年, 最多咪幾個月前..(我睇住你打上去的, 不過決賽我無睇之嘛)
係咩,你係邊個,不過未打決賽前果場差d輸得

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-14 13:29 發表

係咩,你係邊個,不過未打決賽前果場差d輸得
Who am I?   ~~~ I am PingPong Man...:loveliness:
(決賽前, 你係唔係對"高佬"呀?)

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-14 02:21 PM 發表

Who am I?   ~~~ I am PingPong Man...:loveliness:
(決賽前, 你係唔係對"高佬"呀?)
係呀,差D死係佢手上,第5局10:8佢贏緊,好彩追返:D

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-14 14:24 發表

係呀,差D死係佢手上,第5局10:8佢贏緊,好彩追返:D
我有睇住你打..你贏佢是實力!
不過防守王話要單挑你, 你小心, 佢果日在同一場合(不過係上午)都攞左個冠軍.  實力唔係人咁品:L :L :L .

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-14 11:50 AM 發表

請容許我單挑瑋仔.......:@ :@ :@ :@
交流下當然無問題啦:handshake

我同防兄係兩年前已經交過手:handshake  ,不過當年輸3:1 :'(

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-14 16:10 發表
我同防兄係兩年前已經交過手:handshake  ,不過當年輸3:1 :'(
我同防兄係上幾個月交過手:handshake  ,不過當時俾佢屈機輸3:0 :'(

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-14 16:10 發表
兩年前......咩場合????

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-14 16:54 發表

我同防兄係上幾個月交過手:handshake  ,不過當時俾佢屈機輸3:0 :'(
係你掛住女友影響打波心情. 無心向"球"

栽判員開會-21 Dec 2007

Smallstar,

Sorry that I can't attend on 21 Dec 2007.

Best regards,
Jasonkyy

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-16 01:47 發表
我會安排兩位靚女球証做乒乓人果塲 :lol
看下他有無專心打波
靚女?:o:o

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-15 02:09 AM 發表

兩年前......咩場合????
有一年打團體,你地對我地百靈鳥

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-15 22:17 發表
我會安排兩位靚女球証做乒乓人果塲 :lol
看下他有無專心打波
咁最影響4生, 佢喜歡與美女聊天... ...:lol

引用:
原帖由 ele1214 於 2007-12-16 06:56 發表

靚女?:o:o
ele1214, 您年少氣盛, 見到靚女時要定定呀!:lol

發新話題
最近訪問的版塊