發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-14 09:35 發表

4466 決定 渣流灘 提早小組出局 , 然後協助 " 果個人 " 比人輪既 "圍" 持秩序工作 ( 相信會好墟磡 ) :loveliness:
你咪呀! 我落重本買你過第一關嫁! 好好睇睇你都同我贏左個小組佢呀!!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-13 03:00 PM 發表
瑋仔
根據可靠情佈,你可能未上乙組、但手波已經是乙組波.  最近月賽不能出線是因為計得失局輸了比 Oscar & Jack 少少,所以才出不到. 按食力應在三甲之內

Johnywai
你更離普.  上月乒工廠18 ...
起我底:L

回復 130# 的帖子

你仇家多!:lol :lol :lol

引用:
原帖由 off+ 於 2007-12-14 10:37 AM 發表
你仇家多!:lol :lol :lol
我都知你琴晚食發球食唔飽,下次請你食多D!
覆我PM呀!

回復 132# 的帖子

:L :L :L
覆 o左!:victory:

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-14 11:05 AM 發表
瑋仔個手開波絕對乙組以上
唔好咁講啦,我D波都係睇果日狀態,差起上來真係有身份証都贏到我

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-14 11:05 發表
瑋仔個手開波絕對乙組以上
據我的秘密線人來料, 瑋仔 在今年的一個港島區的區賽, 勇奪亞軍.
*暫時未知有無其他區的冠軍..

回復 81# 的帖子

師父, 一賠九十九得唔得呀!?

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-14 11:19 發表
所以話 e 度無秘密......
請容許我單挑瑋仔.......:@ :@ :@ :@

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-14 11:58 發表
這個 Post 已成為本週熱門
因為已經由 "防守王應該唔會黎打" 變成 "四四六六奪標機會, 賠率, 狀態, 往績, 排位, 檔次....."

HKTTF 頭盤攻略!!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-14 11:57 發表
江湖事, 江湖了, c 仁欣怨與本論壇無關
小小板主要得到你的允許, 才有單挑元旦盃高手的膽量啊!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-14 12:02 發表
其實要買, 要看完晨操先好.....
敝!!! 你唔提我都唔記得添!! 若果四六比老佛爺鞭打多日, 又唔同睇法呢!

發新話題