發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-13 11:20 發表

你條油 黎執死雞 .... 一於爆你 ....... 嘩哈哈哈哈
元旦盃之高手雲集, 你一早比人爆死左, 無心情仲點爆我呀!?? 呢個亦係我唔敢打既原因啦! 新一年, 一開波比人爆死左. 好唔老黎嫁嘛

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-13 03:47 發表

jack jack .....我地平文百姓,你都出唔到線,邊個出到ar ?
我好想睇 jack 對 leo!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-13 11:29 AM 發表

元旦盃之高手雲集, 你一早比人爆死左, 無心情仲點爆我呀!?? 呢個亦係我唔敢打既原因啦! 新一年, 一開波比人爆死左. 好唔老黎嫁嘛
防兄,你講得好有道理,所以我會將全部精力放係第一場到,
到時真係要睇,自己唔好彩定對方唔好彩啦!:victory:

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-13 11:13 AM 發表

我都想, 但係又係時間問題!!! 一月一號我黎到睇波, 到時睇o下有無機會打返場
無問題:handshake

Why?

Why my name changed to be red?

I am not a good player!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-13 11:41 發表

旦白講 ... 比人爆死都總好過比人音知音知 , 音乾而死 , 屍亨 , 請盡爆我吧 :loveliness:
以我所知元旦盃有個“音知”高人................

引用:
原帖由 off+ 於 2007-12-13 12:05 PM 發表

以我所知元旦盃有個“音知”高人................
邊個呀,講來聽下!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-13 12:15 發表

邊個呀,講來聽下!
你個friend..........

引用:
原帖由 johnnywai 於 2007-12-13 11:58 發表
Why my name changed to be red?

I am not a good player!!!
大家請放心, 我個人相信, 好快所有64位參賽者, 都會變為紅色.

跟本呢個比賽就係高手如雲!!

引用:
原帖由 off+ 於 2007-12-13 12:21 PM 發表

你個friend..........
邊個呀,快D PM我

I am OK at 12/21

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-13 15:07 發表

4466,
你身為大會公關, 有D人唔參菜,但想來打霸王波, 你話應該點做好呢 ?:loveliness:
我幫佢答啦! 應該比果個人黎打啦梗係. 打波識波友最好不過, 唔好下下計錢啦!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-13 15:16 發表
just kidding....大會無非是迫果條友參賽姐
有時, 有D人膽小, 屎波, 或者自量, 咪唔敢參賽囉! 出到黎比人一野 KO. 何苦呢!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-13 15:04 發表

想睇, 買飛入場  HK$400, HK$250, HK$100
咁不如比卅蚊當打比賽, 到時黎到棄權咪仲好...哈哈!! 講笑!!

講真, 我真係好想打, 只係礙於私人問題. 未能同大家開一次拖o者! 況且我真係驚屎得滯. 比你地笑到面都黃埋就唔好啦!

發新話題