發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-13 01:30 發表
但 聽聞此人都是乙組, 但同樣比 Jackho KO 左 !!! 咁 Jackho 未好快上夾組 ??
佢邪過邪膠王子.
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-10 12:04 發表

吾好玩啦 ... 輪樣衰 有排都未到 汝 .... 不材外號係  球壇 色亦仔 :loveliness:
李思捷好鬼死似 44_66 ;P
44_66  個格又好鬼死似佢:lol  

我點解會變左紅名= =
我唔係d咩乙組,我只係無名小卒一個組!:handshake

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-13 03:59 發表
邊個比個你 ar ?   王浩定孔令輝 , 我又唔信香港有邊個可以抄你腸仔蛋:lol
唔係wor! 真係比人炒過, 我好易比人炒嫁咋!! 屎波無計!!!

所以你講果個派腸, 派蛋既人, 一定唔係我, 食腸食蛋既人. 就係我.

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-13 08:52 發表
我點解會變左紅名= =
我唔係d咩乙組,我只係無名小卒一個組!:handshake
唔使講咁多, 請問可唔可以單挑???

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-13 09:20 AM 發表

唔使講咁多, 請問可唔可以單挑???
大家交流下當然無問題啦!:victory:
你2,4有時間可以跟阿青一齊上來打,一燈大師都係度:lol

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-13 09:31 AM 發表

我跟一 :loveliness:
其實我真係好屎波,唔係D咩勁人!
如果唔怕浪費你時間,一齊打下波都唔問題!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-13 10:35 發表

其實我真係好屎波,唔係D咩勁人!
如果唔怕浪費你時間,一齊打下波都唔問題!
我個朵係南區屎波王添!! 你唔嫌我屎就得!

係wor!! 你打元旦盃, 有無諗過去到咩stage!!!!??

不過我得星期一,三有時間,所以月賽果度應該無咩機會再打到!
如果真係想交流下,咁真係要自己BOOK場:D

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-13 11:00 AM 發表

我個朵係南區屎波王添!! 你唔嫌我屎就得!

係wor!! 你打元旦盃, 有無諗過去到咩stage!!!!??
元旦盃咁多高手,我自己要求小組出到線就得啦!
有時間上來百靈鳥交流下啦:victory:

引用:
原帖由 瑋仔 於 2007-12-13 11:05 發表

元旦盃咁多高手,我自己要求小組出到線就得啦!
有時間上來百靈鳥交流下啦:victory:
我都想, 但係又係時間問題!!! 一月一號我黎到睇波, 到時睇o下有無機會打返場

發新話題