發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-10 12:41 發表

唔係wor! 佢咪就係昌哥囉! 唔係咩?!?! 唔知邊鬼好大聲話我聽佢係昌哥wor!!!
原來一場超級誤會. 佢唔係你心目中的阿昌.
雖然兩個都姓盧.  :L

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-10 12:47 發表

原來一場超級誤會. 佢唔係你心目中的阿昌.
雖然兩個都姓盧.  :L
咁就真係大誤會添!! 哈哈

我可以做後補參賽者嗎?

引用:
原帖由 fanlam13 於 2007-12-10 14:39 發表
我可以做後補參賽者嗎?
可嘗試發短訊通知本壇壇主 香港乒乓球論壇

1) 網名 (比賽將用網名為準)
2) 姓別 M/F
3) 若是18歲是全職學生, 請註明
4) 代表地區/社團, 如西貢區, 油尖旺, 乒工廠, 乒域
5) 聯絡電話 - :victory:

引用:
原帖由 smallstar 於 2007-12-10 06:59 發表

記住係只可以響櫃員機過數,銀行裏面啲 counter 唔得架!

:lol
所以我一早答:
唔肯定............過數前可致電 HSBC 查詢:handshake

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-10 12:15 發表

贏吾到就搵我啦 , 吾係你冇得走就幣喇 :loveliness:
若果咁不幸,連4466咁士你都贏唔到,使唔洗叫大會回水。:lol

小組出線:loveliness:

希望可以小組出線:loveliness:

引用:
原帖由 jackho813 於 2007-12-10 16:57 發表
希望可以小組出線:loveliness:
咁你就要祈求打首號種籽4466果組啦! 機會一係好大(四六發氳), 一係好細(四六發癲)......

其實今次比賽搞得好成功. 因為真係高手如雲. 我估有好多唔知真名既波友, 一出場就嚇死大家.

原來係你???

Fai Sir,

已過數 $30,check 下你個 hkttf  個郵户口,已 email 左張reciept 比你

收到:victory:

無敵是最寂寞:lol

引用:
原帖由 Joe 於 2007-12-10 22:07 發表
無敵是最寂寞:lol
毛滴刀事醉直莫:victory:

回復 91# 的帖子

最新消息, 元旦 hkttf 盃已被多位猛人留意, 準備第二屆報名參賽, 而且還靜俏俏登記了做會員.

所以小弟俸勸各路英雄於第一屆比賽盡量爭勝, 否則第二屆..............

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-12 21:39 發表
防少俠不來打,HKTTF 一大損失
損失 : 少了一個机會同高手過招傳聞防少俠打波好認真, 最出名是腸仔煎雙蛋11:0  11:011:011:1
我無派過腸蛋比人wor!! 比人送比我就唔少!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-12 21:36 發表
http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=1474&extra=&page=1

黑馬 Jackho 已打了一場熱身賽 ,輕鬆奎奪冠
佢贏左邊個?? 佢而家開始就唔係黑馬啦!!

高手

no.55 瑋仔係高手........

我同他打應該三局加起來都無11分!!!!

發新話題