發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

我對靚仔無興趣 ;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 10-12-2007 11:24 發表
我對靚仔無興趣 ;P
即時信心大增

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-10 10:57 發表
聽聞乒乓人於公開團體賽事, 勇擊甲組日直昌哥.....呢個先至唔講得笑!
連我自己都唔知有呢場喎, 幾時打?

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-10 11:33 發表

連我自己都唔知有呢場喎, 幾時打?
你太勁啦! 可能覺得好小事啦!! 不過我都係好驚你....

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-10 11:35 發表

你太勁啦! 可能覺得好小事啦!! 不過我都係好驚你....
我真係唔知有呢場喎, 公開團體, 日直對手.  好似無喎.   若有的話(都算特別), 我一定記得喎.
你驚我, 可能因為 "高處不勝寒",  哈哈, 我直直無名(只係網上略有被吹虛之名), 同我打, 你有壓力.  壓力其實不是來自我, 是來自你自己呢...對不對?

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-10 11:21 發表

這神秘人是甚麼打法?? 還要向Leo報仇??
要向Leo報仇?  唔通買板唔知"訂"???

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-10 11:47 發表

我真係唔知有呢場喎, 公開團體, 日直對手.  好似無喎.   若有的話(都算特別), 我一定記得喎.
你驚我, 可能因為 "高處不勝寒",  哈哈, 我直直無名(只係網上略有被吹虛之名), 同我打, 你有壓力.  壓力其實不是來自我 ...
有無搞錯呀......你唔係做左金澤朱咩???

吹虛既名, 係我先至o岩!!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-10 11:52 發表
神秘人排名在 Leo 之上, 但今年在某公開菜輸左比 Leo....不過佢同防少悏一樣, 未 cfm 能否來 !
公開賽輸比Leo 又高排名過佢既唔多. 今次元旦盃, 真係名乎其實既.........高手雲集.

咁我真係實要黎睇囉!! 報仇既賽事特別吸引. 希望神秘人黎打啦!

咁多高手,可以小組出線,已經好好彩?

最少贏一個,如果唔係唔走!:@

引用:
原帖由 alanclif 於 2007-12-10 12:05 發表

我覺得你似鄭中基多D,講野又攪笑!!:loveliness:
咩佢講野好攪笑家咩?..咁講個笑話黎聽下先啦

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-10 11:59 發表
有無搞錯呀......你唔係做左金澤朱咩???
吹虛既名, 係我先至o岩!!
哦..原來你講緊佢.   佢都唔係叫阿昌, 又好似唔係甲組喎.:L

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-10 12:36 發表

哦..原來你講緊佢.   佢都唔係叫阿昌, 又好似唔係甲組喎.:L
唔係wor! 佢咪就係昌哥囉! 唔係咩?!?! 唔知邊鬼好大聲話我聽佢係昌哥wor!!!

發新話題