30 12
發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

引用:
原帖由 ele1214 於 2007-12-6 17:25 發表
我想知個杯係咩樣?@@同埋整好未?@@
嘩, 您問得出, 即係有把握它將有機會成為您的囊中物喇!:o

引用:
原帖由 smallstar 於 2007-12-7 06:06 發表

隻杯就係呢隻
:lol :lol :lol
您打算用呢隻杯打雞蛋整梳乎厘俾人大家食呀?!:loveliness:

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-7 15:41 發表
你條友, 我唔去打比賽, 但我會黎睇wor!! 到時比我知道你係呀水. 我就dup你!
噢, 守生俾人聊度乒乓火:@!

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-9 09:14 發表

講咁耐都唔明, 唔係話要贏, 而係打得唔暢快. 若果狀態, 精神好. 輸晒都無所為. 但係無心情, 無精神, 比我贏都唔開心.
在下估計您元旦日沒有心情:Q去打球!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-13 13:00 發表
我對 4466 投信心的一票
要投4生一票, 就要老佛爺肯放人!:o

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-15 22:17 發表
我會安排兩位靚女球証做乒乓人果塲 :lol
看下他有無專心打波
咁最影響4生, 佢喜歡與美女聊天... ...:lol

引用:
原帖由 ele1214 於 2007-12-16 06:56 發表

靚女?:o:o
ele1214, 您年少氣盛, 見到靚女時要定定呀!:lol

引用:
原帖由 Mao 於 2007-12-23 20:27 發表
Biside - 陽光高手, 聞名已久. 大長老一出, 誰敢匹敵

Martinhkc - 乒工廠月賽冠軍, 泓景台第三.  

乒乓小王子 - 近期人氣 No.1 連奪討論杯及聖誕杯冠軍

Gong-Kill - 聖誕杯No.2, 港島月賽冠軍

點打 !!! ...
咁佢地好似四大天王咁喇!:o

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-24 06:56 發表

有 , 我果早 :) :loveliness: :D

我果日叫必死之早 或者 實死冇生 , 久死一生 早 :'(
4生, 您果組係乜乜之組呢?!:o

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-24 07:56 發表

叫  地肉之早 :'(
4生, 相信您會係地肉抽身出來, 放心!:victory: :lol

呢場世紀之戰搞手們真係做足工夫!:handshake :D

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-27 20:25 發表

你 PM 翻個 account 比我, 我入翻錢比你先, 謝 !
無你幫手, 點會咁順利 !
板主管, 唔使客氣! 希望球賽精精彩彩, 最好upload片段上yahoo或youtube給大家看看!:)

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-28 23:21 發表

鐘意.....獨一無二!!
瑤女, 請把這證書在比賽後與冠軍狀座得主交換, 謝謝!:)

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-29 22:40 發表

點解呀?
因這個比獎座更令人開心, 即係更
'貴重'喇!(係您話o既):o

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-29 22:53 發表

貴重的另一個原因係獨一無二:victory:

而且係出自我手筆,你諗下證書持有人點會攞去換個虛榮返來:lol
輝Sir, 從您的'陽光設計', 應讓係獅子座人仕!:D

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-29 23:20 發表

咪估啦........你估親都錯:L
輝Sir, 您說在下估親都錯, 好沮喪:Q !

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-30 05:00 發表
我冇證書:(
無呀, 要文憑喇!:o

'7-11' 及 'OK' d水好'浪'價, 應該去裕記那類舖頭穩陣d!:call:

引用:
原帖由 細細粒~ 於 2007-12-30 12:13 發表
係呀..琴日歌街太狗啦..全歌街水機一齊壞晒..搞到我要買野飲..:'(
原來唔帶水去打球會咁!:L

引用:
原帖由 wing 於 2007-12-30 14:00 發表

之前水管爆咗,昨天都有水,不過唔敢飲啫:L
Wing生, d水用嚟清清腸胃好!:o :lol

30 12
發新話題