發新話題

【源禾路球局】: 12月26日 (星期三) 8:00-11:00pm 沙田源禾路體育館(完)

【源禾路球局】: 12月26日 (星期三) 8:00-11:00pm 沙田源禾路體育館(完)

12月26日〔三〕8ΡΜ-11ΡΜ沙田源禾路體育館日直聯誼打球日
             地點 : 沙田源禾路體育館
             地址  :   沙田源禾路四號
                  Tel     :   26045987
               費用  :    $10

凡對日直乒乓球有濃厚興趣之人士均可參加.

8:00pm-11:00pm 2张

這次活動只限打日直的朋友.本身不是打日直都可以到. 總之當日只可打日直. 目的是: 到時就一次過有不同的板, 配不同的膠, 咁就可以大家互相切磋切磋, 分享分享......

1.  9 +10
2.  肥閃
3.  Lam
4.  俊文
5.  chen
6.  mrke +5
7.
8.  

打乒乓球可訓練全身的肌肉活動肌肉力量,同時也能訓練
耐力、改善體型;訓練關節的協調敏捷度,對於正處於成長期的青少年朋友還可以促進骨骼的發育,讓您長得更高......
本帖最近評分記錄

我都係打日直的
不過時間太夜了........

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-21 01:51 發表
我都係打日直的
不過時間太夜了........
太夜唔緊要, 搵馬田做您護花使者喇!:victory:

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-21 19:15 發表

太夜唔緊要, 搵馬田做您護花使者喇!:victory:
馬田都唔會入沙田打波嘅:L

唔好亂吹喇飛碟王;P

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-22 03:11 發表

我好守秩序ar..............各位大佬排緊點敢亂來:L
just wondering, how come so many people love to put Martin on the table by hooking with him with other chicks? so bizarre :funk:

本身唔係打日直的我都想..........

Sorry ar...Brother nine...need to go to BBQ on that day..so I cant join ur game..very sorry about that :Q

九哥....我嚟,跟住去食咖哩呀
本帖最近評分記錄
  • hkttf +5 2007-12-24 13:16

引用:
原帖由 肥閃 於 2007-12-24 02:17 發表

輝蛇到唔到,上次都無同你打!

最多一齊去食咖哩XX飯OK?!
我果日來不到:L

發新話題