23 12
發新話題

[膠皮討論] 外國牌子的生膠

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:51 移動

外國牌子的生膠

我想轉打生膠,我平時用的膠皮和板都是外國牌子,所以我想買一些都是外國牌子的生膠!我想問問有哪款生膠好用

tango ultra/tsp spectol/bty raystorm
只作參巧...

唔該哂,我朋友都是介紹我用spectol

nittaku ハモンドFA スピード

GOOLA エクスプレス ウルトラ [express ultra] GREEN POWER

這幾隻膠好像新出,你有無用過好不好用?

我堆介Joola Tango UIltra 及 Tibhar speedy soft D.Tes

我介紹你用logo,因為我剛啱轉咗!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

唔該哂

回復 5# 的帖子

我都試過呢隻,不過就係旺角隔籬!

回復 7# 的帖子

這兩件我都無用過,現在正找人去日本買,在香港無店有入貨!

今天買了這一塊過幾天試打

引用:
原帖由 borkee 於 2010-1-3 20:42 發表
我介紹你用logo,因為我剛啱轉咗!
好打嗎?

引用:
原帖由 samchtam 於 2010-1-4 00:11 發表

好打嗎?
我只打過一次,但好快就上到手,開轉波時都幾轉,正手抽波都好沉吓,明天我會上波皇再試試,遲些再覆你!

等你回覆!

spectol的特性是甚麼?

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我之打 1.8mm logo,,真係幾邪下~~~
但失誤同冇力水都十分多
所以轉左了

初打生膠,我認為先打spectol,因為最易上手,但在無機時代,建議用spectol21,比較夠力!

噢, 剛想轉打生膠與二手出售生膠的帖同時 出現

23 12
發新話題