發新話題

緣聚網上話(吹)乒乓

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-15 22:43 發表
老弧,我始終覺得Roxon係當今性價比最高的膠皮,我的檜全Roxon
米高兄,如果講性價比我绝對同意,2xx確係好抵用!!

不過十字軍G3放在反手,唔搓的話很好,我的G3己經係黑色,紅色唔知點

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-16 00:27 發表
不過十字軍G3放在反手,唔搓的話很好,我的G3己經係黑色,紅色唔知點
今日先同占兄傾起,現在黑E1正手鐵胆,但反手红色就難攪D喇!!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-15 21:18 發表

今日先同占兄傾起,現在黑E1正手鐵胆,但反手红色就難攪D喇!!
jo三寶可以諗吓啩... ...

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-1-16 21:09 發表

jo三寶可以諗吓啩... ...
King少,Donic除左舊版F1,sonex XF外,其他我都用得唔係咁好!!

XF曾是我的反手至爱,可惜已停產!!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-16 20:55 發表

King少,Donic除左舊版F1,sonex XF外,其他我都用得唔係咁好!!

XF曾是我的反手至爱,可惜已停產!!
弧生, 係要用貴嘢!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-1-17 00:32 發表

弧生, 係要用貴嘢!
邊係呀King少,XF舊幾水咋!!

盟友們,GS好脆,己有損

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-17 00:59 發表
盟友們,GS好脆,己有損
米高兄,塊GS家陣放在邊塊木!?

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-16 21:10 發表

邊係呀King少,XF舊幾水咋!!
難得弧生偶爾用吓舊幾水o既膠!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-17 01:03 發表

米高兄,塊GS家陣放在邊塊木!?
弧兄,xiom柳特注正手,一撞即裂!小心性價比唔化算!

估唔到Nittaku出品咁快... ...

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-1-17 01:06 發表

難得弧生偶爾用吓舊幾水o既膠!
King少,說句實話,現在正手用E1已經幾重皮,所以反手諗緊好唔好用塊平平地既macro!!

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-17 01:11 發表

弧兄,xiom柳特注正手,一撞即裂!小心性價比唔化算!
米高兄,之前柳特注係咪用"buy屎事必"??唔好用咩?!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-16 21:44 發表

King少,說句實話,現在正手用E1已經幾重皮,所以反手諗緊好唔好用塊平平地既macro!!
弧生, E1係咪幾耐用o架?!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-1-17 01:21 發表

弧生, E1係咪幾耐用o架?!
King少,一星期打兩次波,冇碰撞的話半年應冇乜問題!!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-17 01:17 發表

米高兄,之前柳特注係咪用"buy屎事必"??唔好用咩?!
Bryce Speed唔灌好肉,T64又偏軟,總之玩檜xiom唔再係首選,我like BTY的

xiom的檜偏軟彈,我like硬彈多D

kokutaku,Nittaku呂林都是硬彈都想試,但Cypress Max始終最好,已入了一塊107g

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-17 01:33 發表
kokutaku,Nittaku呂林都是硬彈都想試,但Cypress Max始終最好,已入了一塊107g
米高兄,塊中直單檜乜唔係终極之選咩??

發新話題