發新話題

緣聚網上話(吹)乒乓

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
著草?! 佢買TT用品咩?!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-1-2 10:22 發表

嘩, 小鮑乜到想會搬去'綜合... ...', 一放入去就石沉大海, 搵阿水去搵... ...
King少,果條蛋散明顯包庇炸X,佢為左炸X開個團購POST,跟住公然作商品介绍及買賣,但占兄post張新球具相就即刻删帖及扣分,

重要將其他乒乓球用品公司既帖子刪除(之前是置頂),形成整個乒乓球區得番炸X一個購物渠道,

本來你有你地搵食,我有我地吹水,大可相安無事。但呢條友越做越過份,炸X只是粗略簡介幾塊膠皮同底板,

即刻幫佢入精華同長期置頂,塑造佢成一個專家形象;反而威記兄果篇非常實用既除膠水,剪貼套膠篇,

同埋winson仔既補救球拍篇就不知去向,此舉實非乒乓愛好者之福,而且當我地發出抗議聲音,便立刻將我地

"唔玩爭枱爭教練"帖子移走,大有非我族類冇得玩之感,最痛心一件事情,就是今朝占jim兄在發出抗爭的怒吼後,

使用多年的賬户已壯烈犧牲,就被呢條賤精刪除左喇! 相信在香X討論區既乒乓球版第一句,快將可寫上:

"順我者昌,逆我則亡"八個大字!!

弧兄,我以後都唔去果度!但收pm!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-2 20:14 發表

King少,果條蛋散明顯包庇炸X,佢為左炸X開個團購POST,跟住公然作商品介绍及買賣,但占兄post張新球具相就即刻删帖及扣分,

重要將其他乒乓球用品公司既帖子刪除(之前是置頂),形成整個乒乓球區得番 ...
弧生, 之前在下都有個帖一出場就搬咗去大西洋, 不過覺得事小; 頭先你講果d好嚴重... ...

弧兄,占點怒吼,可pm我

各盟友,有時我都好明白"唔好阻人發達"

各盟友,有時我都好明白"唔好阻人發達"

貼唔到字....唉!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-1-3 00:13 發表

弧生, 之前在下都有個帖一出場就搬咗去大西洋, 不過覺得事小; 頭先你講果d好嚴重... ...
King少,我之前淨係蒲果個乒乓球區,所以有少少唔同及改動都好難瞞得過我耳目!!

占!做得好!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-3 07:05 發表

弧生,
閣下見義勇為, 在下既感激, 更感動 !
(已收到pm)
占兄,毋須言謝,你連發言都被禁止 ,我當然要代好友出句聲喇!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-3 07:36 發表
各位, 睇吓弧生塊掉埋一邊幾乎發咗"毛"嘅靚板 !
http://www.andro-tt.com/en/hoelzer/scc-carbon-off.php
Super core cell carbon.
好嘢黎架 !
占兄,昨日一試,深感底板同套膠既配合,著實有奇妙之處!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-3 03:05 發表
各位盟友網友好 !
在下係受到小女影響, 學佢上網上論壇玩埋一份, 估唔到因而認識到各位, 在下深感榮幸, 亦可謂緣之所致.
嗰邊果個版主小鮑, 思維邏輯幼稚, 唔理點好, 鬧完佢仆街之後, 在下消咗氣, 泄& ...
占生, 言重; hkd其它區都尚算自由, 主要謝絕粗言穢語... ... 收爐波?  件事汝而家都收咗火!

cannot type chinese

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-3 05:35 發表
King 少,
未知可否將主題改為"緣聚網上 乒乓為髓" ?
占生, 如果"緣聚網上 乒乓為髓"以抒發'有d乒乓嘢'為主應該無乜嘢o既, 但用到'髓'字係好似好精華咁唧... ...可在在下此帖#1按'編輯'更標題名, 謝!

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-3 11:51 發表
cannot type chinese
講英文??你係michael定係 michael jackson?!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-3 08:26 發表

King少, 咁呀 ! 要前四個字得唔得呢 ?
占生, 一係'緣聚網上乒乓'la!

講幾時去"爭枱爭教練"把喇 !

爭唔到小楊, 可以爭日直李

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-3 07:59 發表

占兄,昨日一試,深感底板同套膠既配合,著實有奇妙之處!!
弧生, 呢個有carbon, 會否太彈呢?!

長城可見ncc.
占生, 別客氣!

發新話題