發新話題

緣聚網上話(吹)乒乓

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
早安風生

引用:
原帖由 占jim 於 2010-12-2 13:47 發表
畏 ! 老闆娘, 買塊木板好定碳板好 ?
自身發力好米買木板羅 ! 自身發力唔好米買碳板羅 !
(鬼唔知碳板貴過木板 ! 一舊水塊木板照打 ! 九十二蚊塊一樣甘爆 ! )  
佢講到佢好似唔係老闆娘, 指d金友木板要盡賣係老闆意思... ...

引用:
原帖由 占jim 於 2010-12-2 14:11 發表
(真係煩, 冇晒D字, 又要打過 ! )
上述係在下初初去老深"龍記"買第一塊非成品拍, 結果銀河K6碳板 + 729-05x2, 合共人仔三舊半, 依家諗起當然...........   !
無計喇, 以前唔係乜嘢都加價, 可用雜費儲備多, 自然買嘢無諗得咁緊

引用:
原帖由 占jim 於 2010-12-4 18:21 發表
弧生,

http://www.ywhk666.com/goods.php?id=1891
占兄,收到!!

King少,雪生,近排D股仔生唔生性?!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-12-5 00:51 發表

No good
雪生,玩牛熊窩輪乎?!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-12-16 01:26 發表
FDK Gor, 88
雪生,乜咁夜!!乜野88!?

弧生, 在下D股唔生性, 一見隻衰不斷下試到唔合理價時, 多成交但睇落唔係散戶狂沽, 而似係散戶見低又掃低又掃果款, 心驚驚 <指隻衰股, 大市未必太驚>

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-12-16 08:00 發表
弧生, 在下D股唔生性, 一見隻衰不斷下試到唔合理價時, 多成交但睇落唔係散戶狂沽, 而似係散戶見低又掃低又掃果款, 心驚驚  
King少,近期我D股仔都唔生性,不過大市跌都冇乜辦法,所以早兩日我都買左隻熊仔(66061)做對沖!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-12-16 17:11 發表

say goodbye to FDK
骨night

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-12-16 16:12 發表

King少,近期我D股仔都唔生性,不過大市跌都冇乜辦法,所以早兩日我都買左隻熊仔(66061)做對沖!
弧生好博, 祝好運!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-12-16 23:32 發表

弧生好博, 祝好運!
多謝King少,現在都算幾好肉,如果明天到22400-22300,可能會食左先!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-12-16 20:38 發表

多謝King少,現在都算幾好肉,如果明天到22400-22300,可能會食左先!
弧生, 你淡果邊good水喇... ... 余覺得唔太淡安全d

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-12-20 11:35 發表

弧生, 你淡果邊good水喇... ... 余覺得唔太淡安全d
King少,係既!!今日本來諗住有0.16x 就閃,點知下午急彈..........!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-12-20 12:52 發表

Eat or not
未食呀!!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-12-20 13:00 發表

未食呀!!

弧生, 咁希望再有機會俾你散水; 尋日個市本身借d壞消息下插果段誇大, 加上一輪不同種的牛牛入屠房叫, 果一跌係為咗屠牛而跌... ...

另, 你指的位已算到位, 22500容許1%誤差就即係可以差225點, 差百點算係準喇 , 已算中; 之後急彈, 知佢d熊熊會好大discount, 要谷住氣咁散水.

註: 註冊人仕可以唔係sales來的. 做麥x奴的可以係做back office的; 做有幫的亦可以做其它部門職員的.

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-12-21 07:56 發表

弧生, 咁希望再有機會俾你散水; 尋日個市本身借d壞消息下插果段誇大, 加上一輪不同種的牛牛入屠房叫, 果一跌係為咗屠牛而跌... ...

另, 你指的位已算到位, 22500容許1%誤差就即係可以差2 ...
多謝King少指導!!

今朝已經沽出隻熊仔,重有30%利潤,都算ok喇!!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-12-21 10:28 發表

多謝King少指導!!

今朝已經沽出隻熊仔,重有30%利潤,都算ok喇!!
弧生, 指導唔敢當, 你心中有數就真 . 咁情況都賺到, 勁! 你可以唔使做.

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-12-21 14:18 發表

弧生, 指導唔敢當, 你心中有數就真 . 咁情況都賺到, 勁! 你可以唔使做.
King少,過獎喇,狗屎撞棍唧!!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-12-21 11:22 發表

King少,過獎喇,狗屎撞棍唧!!
咁撞棍好過撞板呀!

發新話題