發新話題

緣聚網上話(吹)乒乓

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 我來也 於 2010-4-13 20:35 發表

樓主愛吹
里思緒?

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-4-20 23:44 發表
去了那兒  吾欲發奮, 一消悶氣, 努力無用, 決意隨風
雪生,King少,我呢輪病况反覆及買左隻股仔停左牌,心情有D忐忑不安,所以少左上黎!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-4-21 00:21 發表

仲未好  Then take care! 買股要有平常心, 開心D啦!
個病都叫好番D,但距離好番尚遠,多謝雪生關心!!

家陣焗住炒股為生,心情難免比有工開時緊張左少少!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-4-21 00:43 發表
買股不一定Win, Becareful.  For me, lost more than win since 衰心急
買股當然冇贏梗啦,但托賴我總算叫做贏多輸少既!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-4-21 00:52 發表

貢要老點下小弟了!
老點??

雪生,咁你有冇睇下D講投資既書咁呢?

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-4-21 01:00 發表

有, 但少!
咁有冇睇過德國股神(已故)科斯托蘭尼既書?

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-4-21 01:10 發表

no wow
安德烈•科斯托蘭尼 在港有出版的繁體書有三本,分別為:一個投機者的告白、金錢遊戲同埋證券心理學。

如果想投資股票,呢3本可以話係必讀佳品,而我既投資理念亦有一半由此而來,當明白及實踐倒當中知識時,

雖未至必勝,但亦難以一敗塗地!!

來也
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 占jim 於 2010-6-4 17:38 發表
King 少, 近況如何 ?  
占兄,六四先蒲頭?!

隻手肘仲好肥腫, 其他就散咗d. 無力, 屈唔到90度之內... ... 週末有時物理治療

小弟來也@@"

早睡可排毒, 如果十一點訓到就最正! 骨night!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-6-4 23:59 發表
隻手肘仲好肥腫, 其他就散咗d. 無力, 屈唔到90度之內... ... 週末有時物理治療
King少,咁醫生有冇話過幾耐先打得波?!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-6-4 20:35 發表

King少,咁醫生有冇話過幾耐先打得波?!
弧生, 唔敢問呢個問題, 就算右手用得都用左手打吓先!

大家係時後要訓教教@@"

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-6-5 00:11 發表

no body, no body but u
=x= =x= =x=!"

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-6-4 20:39 發表

Doctor Yellow Green: 好就二個星期,唔好就三個月
上落咁大?!

晚安!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-6-5 00:07 發表

弧生, 唔敢問呢個問題, 就算右手用得都用左手打吓先!
King少,乜你左手都打倒波架? 巧厲害!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-6-5 00:17 發表

佢係周八公!   Very Easy
左手畫圓右手畫方都得?!

發新話題
最近訪問的版塊