28 12
發新話題

跑online有人

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

跑online有人

- -`

好似唔關我地事喎...
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 風吹雪 於 2009-12-27 13:38 發表
咁我講出黎分享下得唔得呢?
分享係得,但係唔係咩雞毛蒜皮的野都要分享架嗎....
唔通我出街跌左5毫子都要寫上黎咩,....

大人不計小人過, 佢無知小孩jei,算數啦
主板:龍張(直)
正手:省狂
反手:R7
*******努力打大波*******

引用:
原帖由 風吹雪 於 2009-12-27 13:54 發表
這些都是日常生活的事,小事也可以分享,我說甚麼不需要你去諸多評論,就算你要評論也要有個限度,我不想這個主題又要吵架,到時又話咩投訴邊個,投訴邊個,你咁鐘意評論你第日做區議員慢慢發表你想講既野!我只係想捨發我的 ...
當然地影響到,你認為你將你的post佈滿整個論壇,令到我地要搵返d info 出黎,有無影響?
           你成日將你d post 發錯板,要板主做野,有無影響

我都唔想同你嘈,我講的就係咁多

閒哥,出黎講句公道說話!

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-12-27 14:08 發表

當然地影響到,你認為你將你的post佈滿整個論壇,令到我地要搵返d info 出黎,有無影響?
           你成日將你d post 發錯板,要板主做野,有無影響

我都唔想同你嘈,我講的就係咁多

閒哥,出黎講句公道說話!
佢而家打緊冰超,
唔得閒

引用:
原帖由 風吹雪 於 2009-12-27 13:54 發表
這些都是日常生活的事,小事也可以分享,我說甚麼不需要你去諸多評論,就算你要評論也要有個限度,我不想這個主題又要吵架,到時又話咩投訴邊個,投訴邊個,你咁鐘意評論你第日做區議員慢慢發表你想講既野!我只係想捨發我的 ...
冇話唔俾你分享...但係你覺唔覺得無聊左D呢
呢到算好好GA 啦...你試下放上跑討...人地罵爆你都似

你12歲啦...大個D啦..我都係11歲 JA

請姚建安小朋友檢點 d

[quote]原帖由 嘉靜 於 2009-12-27 18:48 發表

引用:
原帖由 廿月 於 2009-12-28 17:14 發表
哈哈,記得你好似話以後唔上尼個論壇,小朋友真係小朋友,3分鍾熱度~
同意,, 我仲諗住佢真係唔會再上黎..
咁樣HKTTF可以和諧好多..

28 12
發新話題