發新話題

天樂生日快樂!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
Happy birthday

生日快樂!天樂

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-12-24 15:06 發表

不如你代我送啦!
我代你送birthday kiss 唔好玩啦野田
我驚嚇襯天樂吖
唔想佢生日快樂變生日失落

tigerone is the strongest

Happy Birtdhay to Kenny!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 廠長 於 2009-12-24 12:34 發表
希望你越打越好,越黎越靚仔,越黎越多靚女fans~!!!!!
多謝你 ..廠長..估唔到你開個post恭喜我.
我無女fans呀..我都想希望好似廠長你咁好多女fans呀

引用:
原帖由 小閒 於 2009-12-24 12:41 發表
天樂找野田妹送個香吻比您好吾好
小閒...野田妹個香吻要贏左野田盃先有ga...我就一定無呢
多謝你~~

生日快樂

引用:
原帖由 天樂 於 2009-12-24 20:25 發表

小閒...野田妹個香吻要贏左野田盃先有ga...我就一定無呢
多謝你~~
我做到你囉野田盃冠軍未得囉......

生日快樂

生日快樂

happy birthday!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

生日快樂

Happy Birthday to Tin Lok !

多謝太陽,文仔,小閒,曲奇餅,健康兄, 1BI2,Frideeping,氣寒兄!~
祝你地聖誕快樂~~

多謝melody!~聰聰.輝哥,野田妹.Phantasy哥哥,快弧兄
BRIAN仔,夢夢姐姐,我都祝你地都有個快樂的平安夜

多謝RAINBOW大師.,yIP22kWAI,加菲~~,吹雪兄台,jOHNpUN,嘉靜29,YCFU,rAYMONDSIR
i WSH YOU ALL MERRY x MAS!!~

Thank you嘉倫和Moon兄,聖誕快樂,祝你地有個不一樣的x mas

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-12-24 14:35 發表

祝我另一半永遠幸福快樂,
生日過得特別平安,
birthday kiss 後補俾你!
多謝野田~
係咪真ga!? 真係期待呀

引用:
原帖由 快弧 於 2009-12-24 14:52 發表

嘩!!你就好啦,野田肯付出birthday kiss 比你
果然桃花大旺吖
快弧,多謝你..哈..我都希望黎既依年有得旺下桃花
"我的世界很干躁了"
野田可能講笑ga jar..

引用:
原帖由 快弧 於 2009-12-24 17:23 發表

我代你送birthday kiss 唔好玩啦野田