發新話題

【2010 丁組】有無人可以打嬴 "橫打信" ?

請問a74748585a全名係咩?

香港華仁書院乒乓球勁唔勁

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-12-17 15:04 發表
橫打信全名是咩呀
可以自己網上睇下..
仲有, 唔知有無list佢比賽成績呢.
基本上佢係打甲團的.  
我就想知a74748585a 是否A組, 真名係咩
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

a747....我太約知你是誰....
有信心是好的, 日后我唔敢講, 不過今天若你vs 他也未必輸,
說下風波吧.
坦白說在這論壇拿一個區賽冠軍實在沒有什麼大不了,
今年三區區賽冠軍打我們月賽都拿不到冠軍
今年丙組亞季, 在乒超亦要連輸八塲
再說今年丁組冠軍在論壇亦未拿過月賽冠軍
不要比勝利沖昏頭腦, 若你認為自己有食力, 得閒打下我地d 月賽,
你便會發現人上有太多人
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

如果我無記錯, 橫打信連續三年工聯會冠軍, 最高排名應曾經在50之內.
香港乒乓網

明白 多謝

引用:
原帖由 a74748585a 於 2009-12-17 15:08 發表
如果佢係有資格做香港華仁書院乒乓球隊教練呢......
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-12-17 15:09 發表
如果我無記錯, 橫打信連續三年工聯會冠軍, 最高排名應曾經在50之內.
05年5XX分 排3X位.  07年年底是67X分 排名都35名上下.
08年無名了(應該係無交年費)

哈哈....今年丁組冠軍真係弱呀...

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-12-17 15:21 發表

點打呀
如果佢到場, 正常係無得打..
如果佢唔到場, 咁就唔使打囉!!!  哈哈

希望myron有機會公開領教下.
如果冇機會, 就要麻煩大C安排私片..

個人感覺, 私片始終與比賽有些分別.
因為正式比賽心態會有點不一樣. 當然比賽對唔到, 唯有私片
香港乒乓網

有無人知點解"橫打信"有 gum 多分打丁組?

a74748585a is who???

分數可能是在團体時取得, 但乒總計排名賽時分數未 update
香港乒乓網

香港華仁書院乒乓球 Division Two 見

引用:
原帖由 pingpongball 於 2009-12-17 16:25 發表
a74748585a is who???
11-12歲的姚小朋友.  嘻嘻

發新話題
最近訪問的版塊