發新話題

第一次去波局已是年初的事了!

第一次去波局已是年初的事了!

很久沒有帶小兒參加外面的波局。

記得, 他第一次參加的是乒匯在順利邨體育館的波局,

當日, 他竟忘記帶球拍,

好彩太陽之子有多一塊, 借他用!

http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=10656&extra=page%3D2

最近我問他: “ 暑假出去乒匯打波好不好? 件乒匯球衣還合穿嗎?”

他說不用等暑假, 新年假就可以去玩 la, 到時又可以同太陽, 野田, 狼仔、軒仔等玩下,

件球衣而家都好fit 呀。

時間過得真快, 他第一次去乒匯已是年初的事了 (1月 22 日)

又唔見你們(兩父子)到我球會的球局玩?

下一個1月22日都就快到喇! 時光飛逝... ...

引用:
原帖由 文仔 於 2009-12-14 21:45 發表
又唔見你們(兩父子)到我球會的球局玩?
因為你球會的球局, 剛是北体會的球局時間, 所以常見到你地!

唔會吧! 北x會打6pm-8pm,而我打2pm-4pm,應該唔會! 由5pm-8pm的是乒x會,我只是以散打形式參加的!

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-12-14 20:37 發表
很久沒有帶小兒參加外面的波局。

記得, 他第一次參加的是乒匯在順利邨體育館的波局,

當日, 他竟忘記帶球拍,

好彩太陽之子有多一塊, 借他用!

http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=106 ...
多謝仔仔還記得我們呢...
黎緊1月21日係星期四...有球局呢...
剛剛好一年,有冇興趣預約定呢?

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-12-15 02:03 發表

多謝仔仔還記得我們呢...
黎緊1月21日係星期四...有球局呢...
剛剛好一年,有冇興趣預約定呢?
1月21日真係剛剛好一年,如冇特別事情, 週年紀念日見 la

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-12-15 07:07 發表

1月21日真係剛剛好一年,如冇特別事情, 週年紀念日見 la
好似牛郎織女, 一年見一次

發新話題